Aveve is de specialist voor basisproducten voor tuin, dier en thuisbakken. Ze bieden de klant veel keuzemogelijkheden op vlak van merken, prijsniveaus en verpakkingen. Naast het assortiment in de kleinere winkels van Aveve, bieden ze ook speciale producten voor het buitenleven. Om producten als tuinmeubelen, barbecues of gazonmaaiers aan te bieden, is er meer ruimte gereserveerd voor de grotere Aveve Plus locaties.

Aveve tuincentra in Antwerpen (49)


Aveve Adams BVBA is een tuincentrum in Herselt. Bij Aveve Adams BVBA vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelat..
Aarschotsesteenweg 14, 2230 Herselt, België
Meer info
Aveve Agro Tuin Herenthout BVBA is een tuincentrum in Herenthout. Bij Aveve Agro Tuin Herenthout BVBA vindt u een uitgeb..
Cardijnlaan 21, 2270 Herenthout, België
Meer info
Aveve Brovee BVBA is een tuincentrum in Hoevenen. Bij Aveve Brovee BVBA vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gere..
Ettenhoven 69, 2940 Hoevenen, België
Meer info
Aveve BVBA Donkers P en E is een tuincentrum in Essen. Bij Aveve BVBA Donkers P en E vindt u een uitgebreid assortiment ..
Spijker 33, 2910 Essen, België
Meer info
Aveve City Antwerpen is een tuincentrum in Antwerpen. Bij Aveve City Antwerpen vindt u een uitgebreid assortiment van tu..
Nationalestraat 132, 2000 Antwerpen, België
Meer info
Aveve Dams Alfons is een tuincentrum in Geel ten Aart. Bij Aveve Dams Alfons vindt u een uitgebreid assortiment van tuin..
Blokstraat 23, 2440 Geel, België
Meer info

Aveve De Bie-Uytdewilligen BVBA is een tuincentrum in Wuustwezel. Bij Aveve De Bie-Uytdewilligen BVBA vindt u een uitgeb..
Baan 42, 2990 Wuustwezel, België
Meer info
Aveve De Keersmaecker / Geert is een tuincentrum in Oppuurs. Bij Aveve De Keersmaecker / Geert vindt u een uitgebreid as..
Meir 71, 2890 Oppuurs, België
Meer info
Aveve De Rijcke Johan BVBA is een tuincentrum in Burcht. Bij Aveve De Rijcke Johan BVBA vindt u een uitgebreid assortime..
Pastoor Coplaan 118, 2070 Burcht, België
Meer info
Aveve De Schutter Jozef is een tuincentrum in Retie. Bij Aveve De Schutter Jozef vindt u een uitgebreid assortiment van ..
Boekweitbaan 1, 2470 Retie, België
Meer info