Aveve is de specialist voor basisproducten voor tuin, dier en thuisbakken. Ze bieden de klant veel keuzemogelijkheden op vlak van merken, prijsniveaus en verpakkingen. Naast het assortiment in de kleinere winkels van Aveve, bieden ze ook speciale producten voor het buitenleven. Om producten als tuinmeubelen, barbecues of gazonmaaiers aan te bieden, is er meer ruimte gereserveerd voor de grotere Aveve Plus locaties.

Aveve tuincentra in Limburg (33)


Aveve A.C.Cuppens-Vanherck is een tuincentrum in Grote-Brogel. Bij Aveve A.C.Cuppens-Vanherck vindt u een uitgebreid ass..
Kaulillerweg 17, 3990 Grote-Brogel, België
Meer info
Aveve Aerts Romain is een tuincentrum in Lummen. Bij Aveve Aerts Romain vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gere..
Meldertsebaan 36, 3560 Lummen, België
Meer info
Bezoek ons en ontdek een groot aanbod van tuin-, dier- en bakbenodigdheden, profiteer van onze scherpe promo's en deskun..
Neerhovenstraat 31/1, 3670 Gruitrode, België
Meer info
Aveve Bellings-Paque is een tuincentrum in Bommershoven. Bij Aveve Bellings-Paque vindt u een uitgebreid assortiment van..
Tongersesteenweg 391, 3840 Bommershoven, België
Meer info
Bij AVEVE Kris Marguillier vindt u alles om uw tuin in topvorm te houden...
Vliegveldlaan 50, 3800 Brustem, België
Meer info
Aveve Cuyvers Henri is een tuincentrum in Neerpelt. Bij Aveve Cuyvers Henri vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ..
Olmenstraat 40, 3910 Neerpelt, België
Meer info

Aveve Fagard Dirk is een tuincentrum in Tessenderlo. Bij Aveve Fagard Dirk vindt u een uitgebreid assortiment van tuin g..
Hulsterweg 45, 3980 Tessenderlo, België
Meer info
Aveve Geerits-Mulders P. is een tuincentrum in Tongerlo. Bij Aveve Geerits-Mulders P. vindt u een uitgebreid assortiment..
Keyartstraat 2, 3960 Tongerlo, België
Meer info
Aveve Genk is een tuincentrum in Genk. Bij Aveve Genk vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde producten..
Evence Coppeelaan 42, 3600 Genk, België
Meer info
Aveve Hasselt is een tuincentrum in Hasselt. Bij Aveve Hasselt vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde ..
Kempische Steenweg 146A, 3500 Hasselt, België
Meer info