Aveve is de specialist voor basisproducten voor tuin, dier en thuisbakken. Ze bieden de klant veel keuzemogelijkheden op vlak van merken, prijsniveaus en verpakkingen. Naast het assortiment in de kleinere winkels van Aveve, bieden ze ook speciale producten voor het buitenleven. Om producten als tuinmeubelen, barbecues of gazonmaaiers aan te bieden, is er meer ruimte gereserveerd voor de grotere Aveve Plus locaties.

Aveve tuincentra in Vlaams-Brabant (33)


TC VANDEPOEL MIEKE is een tuincentrum in Bunsbeek. Bij TC VANDEPOEL MIEKE vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ge..
Bunsbeekdorp 15A, 3380 Bunsbeek, België
Meer info
Aveve City Leuven is een tuincentrum in Leuven. Bij Aveve City Leuven vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerela..
Diestestraat 243, 3000 Leuven, België
Meer info
Aveve Claes is een tuincentrum in Scherpenheuvel. Bij Aveve Claes vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateer..
Mannenberg 129, 3270 Scherpenheuvel, België
Meer info
Aveve Commers Willem is een tuincentrum in Zemst. Bij Aveve Commers Willem vindt u een uitgebreid assortiment van tuin g..
Vennestraat 47, 1980 Zemst, België
Meer info
Aveve De Bruyn Willem is een tuincentrum in Liedekerke. Bij Aveve De Bruyn Willem vindt u een uitgebreid assortiment van..
Houtmarktstraat 113, 1770 Liedekerke, België
Meer info
Aveve De Dobbeleer BVBA is een tuincentrum in Sint-Martens-Lennik. Bij Aveve De Dobbeleer BVBA vindt u een uitgebreid as..
Zwijnenberg 55, 1750 Sint-Martens-Lennik, België
Meer info

Aveve De Ryck, Frans is een tuincentrum in Asse. Bij Aveve De Ryck, Frans vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ge..
Mollem 181, 1730 Asse, België
Meer info
Aveve de Vleeshouwer is een tuincentrum in Londerzeel. Bij Aveve de Vleeshouwer vindt u een uitgebreid assortiment van t..
Topmolen 106, 1840 Londerzeel, België
Meer info
Aveve Diest is een tuincentrum in Diest. Bij Aveve Diest vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde produc..
Leuvensesteenweg 88, 3290 Diest, België
Meer info
Aveve Dilbeek is een tuincentrum in Dilbeek. Bij Aveve Dilbeek vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde ..
Ninoofsesteenweg 491, 1700 Dilbeek, België
Meer info