Wie is Aveve

horta

Aveve is een groepering van 216 winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. AVEVE plus is de nieuwe benaming voor hun grote AVEVE winkels. Want er zijn grote en kleine winkels.

AVEVE biedt je een uitgebreid gamma en deskundig advies voor:
* verzorging van gazon en tuin
* voeding en verzorging van dieren
* alles om thuis te bakken
* potterie

AVEVE plus biedt eveneens:
* tuinmeubelen, barbecues en gazonmaaiers
* planten


Overzicht van 216 Aveve tuincentra


Aveve Leirens-Eylenbosch Ignace is een tuincentrum in Tollembeek. Bij Aveve Leirens-Eylenbosch Ignace vindt u een uitgeb..
Statiestraat 132, 1570 Tollembeek, België
Meer info
Aveve Lemmens Ludwig is een tuincentrum in Wijchmaal. Bij Aveve Lemmens Ludwig vindt u een uitgebreid assortiment van tu..
Sint Trudostraat 90, 3990 Wijchmaal, België
Meer info
Aveve Lemmens Wouter is een tuincentrum in Heusden. Bij Aveve Lemmens Wouter vindt u een uitgebreid assortiment van tuin..
Schootstraat 86, 3550 Heusden, België
Meer info
Aveve Lier is een tuincentrum in Lier. Bij Aveve Lier vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde producten..
Mechelsesteenweg 104, 2500 Lier, België
Meer info
Aveve Luc Degol is een tuincentrum in Dormaal. Bij Aveve Luc Degol vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelatee..
Grote Steenweg 76 a, 3440 Dormaal, België
Meer info
Aveve Maasmechelen is een tuincentrum in Maasmechelen. Bij Aveve Maasmechelen vindt u een uitgebreid assortiment van tui..
Rijksweg 537A, 3630 Maasmechelen, België
Meer info

Aveve Maertens Vynckier BVBA is een tuincentrum in Izegem. Bij Aveve Maertens Vynckier BVBA vindt u een uitgebreid assor..
Rijksweg 15, 8870 Izegem, België
Meer info
Aveve Maes Jozef is een tuincentrum in Kerkhove. Bij Aveve Maes Jozef vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerela..
Krevelstraat 11, 8581 Kerkhove, België
Meer info
Aveve Marc Lapage is een tuincentrum in Leeuwergem. Bij Aveve Marc Lapage vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ge..
Wassenhovestraat 26, 9620 Leeuwergem, België
Meer info
Aveve Marc Smets BVBA is een tuincentrum in Oud-Turnhout. Bij Aveve Marc Smets BVBA vindt u een uitgebreid assortiment v..
Steenweg op Oosthoven 74, 2360 Oud-Turnhout, België
Meer info
Aveve Marc Vangilbergen is een tuincentrum in Binkom. Bij Aveve Marc Vangilbergen vindt u een uitgebreid assortiment van..
Tiensesteenweg 36, 3211 Binkom, België
Meer info
Aveve Marc Vercruysse is een tuincentrum in Aalter. Bij Aveve Marc Vercruysse vindt u een uitgebreid assortiment van tui..
Urselweg 1, 9880 Aalter, België
Meer info
Aveve Marcel Vrints BVBA is een tuincentrum in Brecht. Bij Aveve Marcel Vrints BVBA vindt u een uitgebreid assortiment v..
Lessiusstraat 78, 2960 Brecht, België
Meer info
Aveve Martens-Maenhout is een tuincentrum in Maldegem. Bij Aveve Martens-Maenhout vindt u een uitgebreid assortiment van..
Brugse steenweg 197, 9990 Maldegem, België
Meer info
Aveve Mertens-Fockaert is een tuincentrum in Wortel. Bij Aveve Mertens-Fockaert vindt u een uitgebreid assortiment van t..
Langenberg 12, 2323 Wortel, België
Meer info