Wie is Aveve

horta

Aveve is een groepering van 216 winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. AVEVE plus is de nieuwe benaming voor hun grote AVEVE winkels. Want er zijn grote en kleine winkels.

AVEVE biedt je een uitgebreid gamma en deskundig advies voor:
* verzorging van gazon en tuin
* voeding en verzorging van dieren
* alles om thuis te bakken
* potterie

AVEVE plus biedt eveneens:
* tuinmeubelen, barbecues en gazonmaaiers
* planten


Overzicht van 216 Aveve tuincentra


Aveve Veldwezelt is een tuincentrum in Veldwezelt. Bij Aveve Veldwezelt vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gere..
Kiezelweg 278, 3620 Veldwezelt, België
Meer info
Aveve Verbeek BVBA is een tuincentrum in Kinrooi. Bij Aveve Verbeek BVBA vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ger..
Weertersteenweg 176, 3640 Kinrooi, België
Meer info
Aveve Verdoodt Walter is een tuincentrum in Hombeek. Bij Aveve Verdoodt Walter vindt u een uitgebreid assortiment van tu..
Hombekerkouter 50, 2811 Hombeek, België
Meer info
Aveve Vereecke Franky is een tuincentrum in Dudzele. Bij Aveve Vereecke Franky vindt u een uitgebreid assortiment van tu..
Dudzeelsesteenweg 441, 8380 Dudzele, België
Meer info
Aveve Verelst is een tuincentrum in Zandhoven. Bij Aveve Verelst vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerd..
Amelbergastraat 74, 2240 Zandhoven, België
Meer info
Aveve Verheyen is een tuincentrum in Loenhout. Bij Aveve Verheyen vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateer..
Brechtseweg 149, 2990 Loenhout, België
Meer info

Aveve Verheyen is een tuincentrum in Merksplas. Bij Aveve Verheyen vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelatee..
Steenweg op Beerse 32, 2330 Merksplas, België
Meer info
Aveve Verhooghe Willy is een tuincentrum in Kanegem. Bij Aveve Verhooghe Willy vindt u een uitgebreid assortiment van tu..
Oosthoekstraat 29, 8700 Kanegem, België
Meer info
Aveve Vermeulen Kris Eindhout is een tuincentrum in Eindhout. Bij Aveve Vermeulen Kris Eindhout vindt u een uitgebreid a..
Trichelhoek 18/1, 2430 Eindhout, België
Meer info
Aveve Vermeulen Kris Tongerlo is definitief gesloten..
Geneinde 102, 2260 Tongerlo, België
Meer info
AVEVE Veurne is een tuincentrum in Veurne. Bij AVEVE Veurne vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde pro..
Vaartstraat 16, 8630 Veurne, België
Meer info
Aveve Walnoot is een tuincentrum in Mol. Bij Aveve Walnoot vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde prod..
Ezaart 191, 2400 Mol, België
Meer info
Aveve Walter de Muynck is een tuincentrum in Ursel. Bij Aveve Walter de Muynck vindt u een uitgebreid assortiment van tu..
Onderdale 10, 9910 Ursel, België
Meer info
Aveve Warnez-Vandekerckhove is een tuincentrum in Dentergem. Bij Aveve Warnez-Vandekerckhove vindt u een uitgebreid asso..
Wontergemstraat 71, 8720 Dentergem, België
Meer info
Aveve Wauters Stefan is een tuincentrum in Vliermaal. Bij Aveve Wauters Stefan vindt u een uitgebreid assortiment van tu..
Tongersesteenweg 392, 3724 Vliermaal, België
Meer info