Wie is Aveve

horta

Aveve is een groepering van 216 winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. AVEVE plus is de nieuwe benaming voor hun grote AVEVE winkels. Want er zijn grote en kleine winkels.

AVEVE biedt je een uitgebreid gamma en deskundig advies voor:
* verzorging van gazon en tuin
* voeding en verzorging van dieren
* alles om thuis te bakken
* potterie

AVEVE plus biedt eveneens:
* tuinmeubelen, barbecues en gazonmaaiers
* planten


Overzicht van 216 Aveve tuincentra


Aveve De Bie-Uytdewilligen BVBA is een tuincentrum in Wuustwezel. Bij Aveve De Bie-Uytdewilligen BVBA vindt u een uitgeb..
Baan 42, 2990 Wuustwezel, België
Meer info
Aveve De Bruycker NV is een tuincentrum in Blankenberge. Bij Aveve De Bruycker NV vindt u een uitgebreid assortiment van..
Blankenbergse dijk 138, 8370 Blankenberge, België
Meer info
Aveve De Bruyn Willem is een tuincentrum in Liedekerke. Bij Aveve De Bruyn Willem vindt u een uitgebreid assortiment van..
Houtmarktstraat 113, 1770 Liedekerke, België
Meer info
Aveve De Dobbeleer BVBA is een tuincentrum in Sint-Martens-Lennik. Bij Aveve De Dobbeleer BVBA vindt u een uitgebreid as..
Zwijnenberg 55, 1750 Sint-Martens-Lennik, België
Meer info
Aveve De Keersmaecker / Geert is een tuincentrum in Oppuurs. Bij Aveve De Keersmaecker / Geert vindt u een uitgebreid as..
Meir 71, 2890 Oppuurs, België
Meer info
Aveve de Plus is een tuincentrum in Outer. Bij Aveve de Plus vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde pr..
Brakelsesteenweg 216, 9406 Outer, België
Meer info

Aveve De Plus Rudy is een tuincentrum in Ninove. Bij Aveve De Plus Rudy vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gere..
Denderkaai 10, 9400 Ninove, België
Meer info
Aveve De Rijcke Johan BVBA is een tuincentrum in Burcht. Bij Aveve De Rijcke Johan BVBA vindt u een uitgebreid assortime..
Pastoor Coplaan 118, 2070 Burcht, België
Meer info
Aveve De Rouck Marc is een tuincentrum in (Nieuwerkerken) Aalst. Bij Aveve De Rouck Marc vindt u een uitgebreid assortim..
Sint Rochusstraat 40, 9320 Aalst, België
Meer info
Aveve De Ryck, Frans is een tuincentrum in Asse. Bij Aveve De Ryck, Frans vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ge..
Mollem 181, 1730 Asse, België
Meer info
Aveve De Schryver N.V. is een tuincentrum in Geraardsbergen. Bij Aveve De Schryver N.V. vindt u een uitgebreid assortime..
Grote Weg 306, 9500 Geraardsbergen, België
Meer info
Aveve De Schutter Jozef is een tuincentrum in Retie. Bij Aveve De Schutter Jozef vindt u een uitgebreid assortiment van ..
Boekweitbaan 1, 2470 Retie, België
Meer info
Aveve De Smet bvba is een tuincentrum in Wichelen. Bij Aveve De Smet bvba vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ge..
Paepestraat 69, 9260 Wichelen, België
Meer info
Aveve De Vis - Crabbe Luc & Maria is een tuincentrum in Meldert (Aalst). Bij Aveve De Vis - Crabbe Luc & Maria vindt u e..
Kammenkouterstraat 19, 9310 Aalst, België
Meer info
Aveve de Vleeshouwer is een tuincentrum in Londerzeel. Bij Aveve de Vleeshouwer vindt u een uitgebreid assortiment van t..
Topmolen 106, 1840 Londerzeel, België
Meer info