Wie is Aveve

horta

Aveve is een groepering van 216 winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. AVEVE plus is de nieuwe benaming voor hun grote AVEVE winkels. Want er zijn grote en kleine winkels.

AVEVE biedt je een uitgebreid gamma en deskundig advies voor:
* verzorging van gazon en tuin
* voeding en verzorging van dieren
* alles om thuis te bakken
* potterie

AVEVE plus biedt eveneens:
* tuinmeubelen, barbecues en gazonmaaiers
* planten


Overzicht van 216 Aveve tuincentra


Aveve Eddy Niclaes is een tuincentrum in Willebringen. Bij Aveve Eddy Niclaes vindt u een uitgebreid assortiment van tui..
Willebringestraat 24, 3370 Willebringen, België
Meer info
Aveve Eeklo bvba is een tuincentrum in Eeklo. Bij Aveve Eeklo bvba vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelatee..
Zandvleuge 86, 9900 Eeklo, België
Meer info
Aveve Erik Weyenberg is een tuincentrum in Kieldrecht. Bij Aveve Erik Weyenberg vindt u een uitgebreid assortiment van t..
Dorpstraat 101, 9130 Kieldrecht, België
Meer info
Aveve Etienne Rogiers is een tuincentrum in Kalken. Bij Aveve Etienne Rogiers vindt u een uitgebreid assortiment van tui..
Kleine Zauwerstraat 2, 9270 Kalken, België
Meer info
Aveve Evergem is een tuincentrum in Evergem. ..
Elslo 183, 9940 Evergem, België
Meer info
Aveve Fagard Dirk is een tuincentrum in Tessenderlo. Bij Aveve Fagard Dirk vindt u een uitgebreid assortiment van tuin g..
Hulsterweg 45, 3980 Tessenderlo, België
Meer info

Aveve Filip Lammens is een tuincentrum in Massemen. Bij Aveve Filip Lammens vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ..
Lambroekstraat 98, 9230 Massemen, België
Meer info
Aveve Filip Warnez is een tuincentrum in Tielt. Bij Aveve Filip Warnez vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerel..
Marialoopsesteenweg 2 L, 8700 Tielt, België
Meer info
Aveve Gabriels Karel bvba is een tuincentrum in Oostmalle. Bij Aveve Gabriels Karel bvba vindt u een uitgebreid assortim..
Antwerpsesteenweg 51, 2390 Oostmalle, België
Meer info
Aveve Geenen-Adams is een tuincentrum in Balen. Bij Aveve Geenen-Adams vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerel..
Schoor 11, 2490 Balen, België
Meer info
Aveve Geerardyn Kristiaan is een tuincentrum in Vlamertinge. Bij Aveve Geerardyn Kristiaan vindt u een uitgebreid assort..
Dikkebusseweg 310C, 8908 Vlamertinge, België
Meer info
Aveve Geerits-Mulders P. is een tuincentrum in Tongerlo. Bij Aveve Geerits-Mulders P. vindt u een uitgebreid assortiment..
Keyartstraat 2, 3960 Tongerlo, België
Meer info
Aveve Geert Bauters is een tuincentrum in Zottegem. Bij Aveve Geert Bauters vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ..
St. Goriksstraat 75, 9620 Zottegem, België
Meer info
Aveve Geert de Blancq is een tuincentrum in Machelen. Bij Aveve Geert de Blancq vindt u een uitgebreid assortiment van t..
Dorpsstraat 45, 9870 Machelen, België
Meer info
Aveve Geert Halewyck is een tuincentrum in Gistel. Bij Aveve Geert Halewyck vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ..
Tempeldreef 29, 8470 Gistel, België
Meer info