Wie is Aveve

horta

Aveve is een groepering van 216 winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. AVEVE plus is de nieuwe benaming voor hun grote AVEVE winkels. Want er zijn grote en kleine winkels.

AVEVE biedt je een uitgebreid gamma en deskundig advies voor:
* verzorging van gazon en tuin
* voeding en verzorging van dieren
* alles om thuis te bakken
* potterie

AVEVE plus biedt eveneens:
* tuinmeubelen, barbecues en gazonmaaiers
* planten


Overzicht van 216 Aveve tuincentra


Aveve Geert van Houtte is een tuincentrum in Eine. Bij Aveve Geert van Houtte vindt u een uitgebreid assortiment van tui..
Herlegem 26, 9700 Oudenaarde, België
Meer info
Aveve Genk is een tuincentrum in Genk. Bij Aveve Genk vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde producten..
Evence Coppeelaan 42, 3600 Genk, België
Meer info
Aveve Gent is een tuincentrum in Gent. Bij Aveve Gent vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde producten..
Pantserschipstraat 6, 9000 Gent, België
Meer info
Aveve Geudens NV is een tuincentrum in Kasterlee. Bij Aveve Geudens NV vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerel..
Pastorijstraat 62, 2460 Kasterlee, België
Meer info
Aveve Gilbert Deprez is een tuincentrum in Ingooigem. Bij Aveve Gilbert Deprez vindt u een uitgebreid assortiment van tu..
Goed-Ter-Motestraat 9, 8570 Ingooigem, België
Meer info
Aveve Goossens Trading BVBA is een tuincentrum in Sint-Katelijne-Waver. Bij Aveve Goossens Trading BVBA vindt u een uitg..
Stationsstraat 75, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België
Meer info

Aveve Guido de Cock is een tuincentrum in Steenhuize-Wijnhuize. Bij Aveve Guido de Cock vindt u een uitgebreid assortime..
Tolstraat 48, 9550 Steenhuize-Wijnhuize, België
Meer info
Aveve Guido Vanacker is een tuincentrum in Overijse. Bij Aveve Guido Vanacker vindt u een uitgebreid assortiment van tui..
Terhulpensesteenweg 565, 3090 Overijse, België
Meer info
Aveve Hans Nauwelaers is een tuincentrum in Broechem. Bij Aveve Hans Nauwelaers vindt u een uitgebreid assortiment van t..
Antwerpsesteenweg 89 a, 2520 Broechem, België
Meer info
Aveve Hasselt is een tuincentrum in Hasselt. Bij Aveve Hasselt vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde ..
Kempische Steenweg 146A, 3500 Hasselt, België
Meer info
Aveve Hauspie Patriek is een tuincentrum in Izenberge. Bij Aveve Hauspie Patriek vindt u een uitgebreid assortiment van ..
Izenbergestraat 153, 8691 Izenberge, België
Meer info
Aveve Henderickx Alfons is een tuincentrum in Meerhout. Bij Aveve Henderickx Alfons vindt u een uitgebreid assortiment v..
Zandstreep 73, 2450 Meerhout, België
Meer info
Aveve Hermans Jos is een tuincentrum in Turnhout. Bij Aveve Hermans Jos vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gere..
Schorvoortstraat 69, 2300 Turnhout, België
Meer info
Aveve Holvoet Marnix is een tuincentrum in Kortrijk. Bij Aveve Holvoet Marnix vindt u een uitgebreid assortiment van tui..
Marktstraat 74, 8510 Kortrijk, België
Meer info
Aveve Hugo Goossens is een tuincentrum in Stekene. Bij Aveve Hugo Goossens vindt u een uitgebreid assortiment van tuin g..
Bosdorp 38, 9190 Stekene, België
Meer info