Wie is Greetz

greetz bloemen

Wil je iemand echt persoonlijk verrassen? Dat doe je natuurlijk met Greetz. De verrassingskeuze is reuze: kaarten, bloemen, ballonnen, chocolade, dranken en nog veel meer. Dankzij de attentiewaarde, staat Greetz gelijk aan een positieve merkbeleving. Iedere dag worden namelijk meer dan tienduizend verrassingen verstuurd, dat zijn meer dan 5 miljoen blije ontvangers per jaar. De bloemen van Greetz komen dagelijks rechtstreeks van de veiling in Aalsmeer (NL) en zijn dus dagvers!

Bloemen bestellen en bloemen bezorgen kan bij Greetz. Vergroot het gemak wanneer je iemand in het zonnetje wilt zetten. Want iemand bloemen aan huis bezorgen is altijd leuk! Greetz zorgt er graag voor dat bloemen bezorgen nog leuker en gemakkelijker wordt. Bij hen kun je namelijk eenvoudig een mooie bos bloemen bestellen en laten bezorgen in een paar stappen.

Kies het boeket en maak het nog persoonlijker door er een leuke wenskaart of mini kaartje bij te sturen. De bloemen worden in een feestelijke verpakking verzonden zodat het verrassingseffect nog groter is!

Bloemen versturen
Een reden voor het versturen van een bosje bloemen of een plant heb je niet nodig. Of je nou iemand wil bedanken, iemand wil feliciteren of zomaar een bloemetje wilt sturen, je kunt altijd bij Greetz terecht. Er is een ruim aanbod aan mooie boeketten in verschillende kleuren. Greetz heeft diverse soorten bloemen. Bijvoorbeeld chrysanten of rode rozen. Naast boeketten kun je ook een prachtige plant bestellen. Een bloemetje bezorgen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Planten online kopen
Verras iemand met een plant; een persoonlijk én groen cadeau. Greetz biedt keuze uit kamerplanten waar je jarenlang plezier van hebt. Je kunt een olijfboompje of citrusplant op stam bestellen. Maar we bezorgen net zo snel een geurende Stephanotis of de koningin onder de bloeiende planten: de orchidee.
Extra persoonlijk maak je het door een kaartje met jouw boodschap mee te sturen. Perfect voor een verjaardag, huwelijk of als steuntje in de rug bij moeilijke tijden.De planten worden vers van de kweker bezorgd in een mooie pot.

Brievenbusloemen door de brievenbus
Deze mooie bos rozen staat garant voor een glimlach. De bloemen worden in feestelijke doos verstuurd die gewoon door de brievenbus past. Dat zorgt voor lage verzendkosten en er hoeft niemand thuis te zijn om de bloemen aan te nemen. Dankzij de unieke folie waarin we de rozen verzenden, kunnen ze 5 dagen zonder water en voeding. Ideaal als verrassing voor een vriendin die net bevallen is, een oom die zijn verse verjaardag viert of iemand die een hart onder de riem kan gebruiken. Wie maak jij blij met een bos brievenbusbloemen? Bloemen aan huis bezorgen is onze specialiteit.

AssortimentGelegenheidBloemsoorten