Wie is Groen Expert

horta

De verschillende tuincentra die werken onder de naam Groen Expert zijn allen onafhankelijke en zelfstandige ondernemers die op onder meer promotioneel gebied samenwerken.

Elk tuincentrum dat werkt onder de naam Groen Expert staat standaard voor een uitgebreid en hoogstaand assortiment planten.

Naast deze groene basis en het bijhorende randassortiment als potten, meststoffen en gereedschappen, zijn er ook lokale verschillen tussen de Groen Expert tuincentra. Terwijl het ene tuincenttrum een extra specialisatie heeft met een ruim dierenassortiment met merkvoeding en accessoires voor de meest uiteenlopende dieren, is het andere tuincentrum weer sterk in een uitgebreid decoratieassortiment voor buiten of binnen. En sommige Groen Expert tuincentra bieden je dit allemaal samen aan.


Overzicht van de 19 Groen Expert tuincentra in België


Tuincentrum Sels Evergreen in Oud-Turnhout is een uniek tuincentrum met een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproduct..
Donk 34, 2360 Oud-Turnhout, België
Meer info
We hebben een ruim assortiment bloemen, planten en decoratie. Kom nu langs en ontdek het zelf!..
Veldstraat 180, 3511 Kuringen, België
Meer info
Uw specialist in bloemen, decoratie, planten en tuinmateriaal...
Hoogkamerstraat 196, 9140 Temse, België
Meer info
Gans de zomer mooie keuze aan bloeiende perk- en terrasplanten!..
Meulebeeksestraat 34, 8850 Ardooie, België
Meer info
Ons tuincentrum biedt u een groot assortiment aan snijbloemen, perkplanten, vaste planten, kamerplanten, decoratie, pott..
Warvinge 51, 8421 Vlissegem, België
Meer info
Tuincentrum de Hollander is een begrip in St. Truiden en omstreken. Van zaadhandel uitgegroeid tot compleet tuincentrum ..
Tongersesteenweg 47, 3800 Sint Truiden, België
Meer info

Als familiebedrijf staat Tuincentrum Goessens garant voor 60 jaar ervaring en kwaliteit. ..
Opaaigem 26, 9420 Erpe-Mere, België
Meer info
Meer dan 10 000 m² aan bloemen en planten, vis en vijver, dierenbenodigdheden, cadeauartikelen en decoratiemateriaal. T..
Eekstraat 78, 9160 Lokeren, België
Meer info
Tuincentrum Thiels is gevestigd in het dorp Booischot een deelgemeente van Heist-op-den-Berg op slechts enkele minuten a..
Liersesteenweg 68, 2221 Heist-op-den-Berg, België
Meer info