Wie is Horta

horta

Horta is een groepering van 35 onafhankelijke winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. Naast deze beide belangrijkste groepen ziet men ook de afdeling decoratie o.a. Kerst en bloemschikken een belangrijke plaats innemen.

Door samenwerking streven zij naar een optimalisatie op verschillende vlakken. Eén van de belangrijkste punten hierbij is de uitwisseling van hun jarenlange ervaring. Hun advies is dan ook de beste oplossing voor Uw probleem. Hun service moet en zal voor U steeds een aangename verrassing zijn en blijven.

Het doel van een Horta lid moet er in bestaan de consumenten een zo hoog mogelijk tevredenheidsgevoel mee te geven na een bezoek of een contact met hun winkel.


Overzicht van 35 Horta winkels


Van de Perre is een tuincentrum in Eppegem. Bij Horta Eppegem vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde p..
Brusselsesteenweg 463, 1980 Eppegem, België
Meer info
Horta Hamont is een tuincentrum met een groot assortiment aan tuin dier en plezier artikelen..
Bosstraat 119, 3930 Hamont-Achel, België
Meer info
Welters-Verelst is een tuincentrum in Elverdinge. Bij Aveve Bertier Hugo vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ger..
Stationssteenweg 136, 2560 Nijlen, België
Meer info
Smeets Agricenter is een tuincentrum in Kester. Bij Horta Kester vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerd..
Langestraat 40, 1755 Kester, België
Meer info
Es - Land en tuinbouw shop is een tuincentrum in Kumtich. Bij Horta Kumtich vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ..
Leuvenslaan 731, 3300 Kumtich, België
Meer info
Martens is een tuincentrum in Kuringen. Bij Horta Kuringen vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde prod..
Zolderse Kiezel 64, 3511 Kuringen, België
Meer info

Horta Kuurne is een tuincentrum in Kuurne. Bij Horta Kuurne vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde pro..
Grensstraat 59, 8520 Kuurne, België
Meer info
Horta Lanaken is een tuincentrum in Lanaken. Bij Horta Lanaken vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde ..
Bedrijfsweg 6, 3620 Lanaken, België
Meer info
Repriels is een tuincentrum in Elverdinge. Bij Aveve Bertier Hugo vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateer..
Wayenbergstraat 2, 3630 Maasmechelen, België
Meer info
Hobbycenter Horta BAES - Uw partner voor tuin & dier..
Iepersteenweg 5, 8650 Merkem, België
Meer info