Wie is Horta

horta

Horta is een groepering van 35 onafhankelijke winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. Naast deze beide belangrijkste groepen ziet men ook de afdeling decoratie o.a. Kerst en bloemschikken een belangrijke plaats innemen.

Door samenwerking streven zij naar een optimalisatie op verschillende vlakken. Eén van de belangrijkste punten hierbij is de uitwisseling van hun jarenlange ervaring. Hun advies is dan ook de beste oplossing voor Uw probleem. Hun service moet en zal voor U steeds een aangename verrassing zijn en blijven.

Het doel van een Horta lid moet er in bestaan de consumenten een zo hoog mogelijk tevredenheidsgevoel mee te geven na een bezoek of een contact met hun winkel.


Overzicht van 35 Horta winkels


Bij De Neef Tuin & Deco kan u alles vinden van toebehoren voor de tuin. Dit gaat van mestoffen, gereedschappen, sproeist..
Steenweg op Dendermonde 1A, 1745 Opwijk, België
Meer info
Horta Orsmaal is een tuincentrum bij Linter. Bij Horta Orsmaal vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde ..
St-Truidensesteenweg 192, 3350 Orsmaal, België
Meer info
Bij Horta Oudenaarde vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde producten. ..
Berchemweg, 29, 9700 Oudenaarde, België
Meer info
Lemmens is een tuincentrum in Reet. Bij Horta Reet vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde producten...
Pierstraat 12, 2840 Reet, België
Meer info
TC Verstreken is een tuincentrum in Rilllaar. Bij Horta Rillaar vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde..
Diestsesteenweg 636, 3202 Rillaar, België
Meer info
Polderse zaadhandel is een tuincentrum in Stabroek. Bij Horta Stabroek vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerel..
Ettenhoven 113, 2940 Stabroek, België
Meer info

Horta Ternat is een tuincentrum in Ternat. Bij Horta Ternat vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde pro..
Assesteenweg 115, 1740 Ternat, België
Meer info
De Knok is een tuincentrum in Tielt. Bij Horta Tielt vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde producten...
Deinsesteenweg 218, 8700 Tielt, België
Meer info
Seronvalle is een tuincentrum in Tongeren. Bij Horta Tongeren vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde p..
Luikersteenweg 40, 3700 Tongeren, België
Meer info
Groene vingers in de tuin zijn een grote hulp. Maar, Horta in de tuin is een must!..
Rodenbachstraat 57, 8909 Vlamertinge, België
Meer info