Wie is Horta

horta

Horta is een groepering van 35 onafhankelijke winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. Naast deze beide belangrijkste groepen ziet men ook de afdeling decoratie o.a. Kerst en bloemschikken een belangrijke plaats innemen.

Door samenwerking streven zij naar een optimalisatie op verschillende vlakken. Eén van de belangrijkste punten hierbij is de uitwisseling van hun jarenlange ervaring. Hun advies is dan ook de beste oplossing voor Uw probleem. Hun service moet en zal voor U steeds een aangename verrassing zijn en blijven.

Het doel van een Horta lid moet er in bestaan de consumenten een zo hoog mogelijk tevredenheidsgevoel mee te geven na een bezoek of een contact met hun winkel.


Overzicht van 35 Horta winkels


Jacobin bvba is een tuincentrum in Westmalle. Bij Horta Westmalle vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateer..
Antwerpsesteenweg 383, 2390 Westmalle, België
Meer info
HORTA VANDECAVEYE, uw speciaalzaak voor (Zwem)Vijver - Dier - Tuin & Decoratie..
Beernemsteenweg 16, 8750 Wingene, België
Meer info
TC Verstreken is een tuincentrum in Winksele. Bij Aveve Bertier Hugo vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelat..
Mechelsesteenweg 1117, 3020 Winksele, België
Meer info
Dejonckheere is een tuincentrum in Zedelgem. Bij Horta Zedelgem vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde..
Kruishillestraat 21, 8210 Zedelgem, België
Meer info
Degens is een tuincentrum in Zonhoven. Bij Horta Zonhoven vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde produ..
Oppelsenweg 22, 3520 Zonhoven, België
Meer info