Overzicht - Beschermfolien (19)


Gronddoek
Gronddoek Anti-worteldoek zwart met een kwaliteit van 100 gram/m2. Prima te gebruiken als onderlaag voor grindtuinen, borders en slootkanten ed.  Dit voorkomt de ongewenste groei van onkruid , en laat het regenwater goed doorstromen.  Uitvoering: Breedte maten van de standaard rollen zijn 2 meter, de lengte van de rollen is maximaal 100 meter. U kunt de lengte van het gewenste stuk gronddoek invoeren ( in meters ) als het aantal in het keuze menu. Mocht u opzoek zijn naar een stuk m..
€ 1.62
Gronddoekpennen - 10-stuks (140 x 30 x 3 mm)
Gronddoekpennen Gronddoekpennen van metaal voor het vastzetten van anti-worteldoek ed. Keuze uit de volgende uitvoeringen: Zakje met 10 stuks van 140 x 30x 3 milimeter. Zakje met 20 stuks van 200 x 250 x 4 milimeter...
€ 5.69
Afdekvlies - 2 x 5 meter
Afdekvlies Voor het afdekken van planten in de moestuin Keuze uit de volgende afmetingen: 2 x 5 meter 2 x 10 meter..
€ 5.69
Grondbedekkingsfolie
Grondbedekkingsfolie Grondbedekkingsfolie voor het afdekken van bijvoorbeeld de ondergrond van gewassen. Voordelen van het gebruik van afdekfolie: Zorgt voor het opwarmen van de ondergrond Vermindert de kans op bepaalde plantenziekten Vocht onder de folie wordt beter vastgehouden Onkruid krijgt minder kans om te groeien Specificaties: Breedte: 1,40 meter Lengte: 10 meter Kleur: zwart Dikte: 0,03 mm..
€ 6.55
Aardbeienfolie micro-geperforeerd
Aardbeienfolie micro-geperforeerd Aardbeienfolie voor onkruidbeheersing Voordelen van het gebruik van afdekfolie: Zorgt voor het opwarmen van de ondergrond Vermindert de kans op bepaalde plantenziekten Vocht onder de folie wordt beter vastgehouden Onkruid krijgt minder kans om te groeien Specificaties: Breedte: 1.40 meter Lengte: 10 meter Kleur: zwart Dikte: 0,05 mm..
€ 6.55
Winter noppenfolie
Winter noppenfolie Help uw planten de winter door met deze winter noppenfolie. De noppenfolie isoleert en beschermd de plant tegen kou en extreme weersinvloeden. Specificaties: UV bestendig Hoogte: 1 meter Lengte: 3 meter Diameter noppen: 10 mm..
€ 6.64

Groeifolie voor zaden
Groeifolie voor zaden Groeifolie voor tunnelbogen. Dient als bescherming voor de zaden. Het klimaat onder de folie is buitengewoon gunstig voor een snelle en gezonde groei. Breedte: 2 meter Lengte: 10 meter Exclusief afgebeelde tunnelbogen..
€ 7.59
Geperforeerde moestuinfolie
Geperforeerde moestuinfolie Transparante geperforeerde folie voor tunnelbogen. Dient als bescherming voor de planten. Het klimaat onder de folie is buitengewoon gunstig voor een snelle en gezonde groei. De folie is voorzien van gaatjes voor een optimale beluchting. De gaatjes zorgen er tevens voor dat insecten bij de bloemen kunnen om deze te bestuiven. Breedte: 2 meter Lengte: 10 meter Exclusief afgebeelde tunnelbogen..
€ 7.59
Bevloeiingsmat
Bevloeiingsmat Deze bevloeiingsmat is geschikt als onderlaag voor bijvoorbeeld potplanten,  zaai- en kweekbakken. De bevloeiingsmat heeft een zeer groot waterhoudend vermogen, wat ervoor zorgt dat dit water geleidelijk aan de planten zal worden afgegeven. Specificaties: Afmetingen: 1 x 1,5 meter UV bestendig materiaal..
€ 7.99
Gronddoekpennen - 20-stuks (200 x 250 x 4 mm)
Gronddoekpennen Gronddoekpennen van metaal voor het vastzetten van anti-worteldoek ed. Keuze uit de volgende uitvoeringen: Zakje met 10 stuks van 140 x 30x 3 milimeter. Zakje met 20 stuks van 200 x 250 x 4 milimeter...
€ 9.3
Tomatenhoes
Tomatenhoes Beschermt tegen ongewenst ongedierte zoals slakken en vogels. Het klimaat onder de folie is buitengewoon gunstig voor een snelle en gezonde groei. De tomatenhoes is voorzien van gaatjes voor een optimale beluchting. De gaatjes zorgen er tevens voor dat insecten bij de bloemen kunnen om deze te bestuiven. Afmetingen: 0,60 x 15 meter 10 meter is geschikt voor 7 tot 10 tomatenplanten. Hoe te gebruiken? Snij de 15 meter lange folie op de gewenste lengt af. Schuif de hoes over de tomatenp..
€ 9.49
Afdekvlies - 2 x 10 meter
Afdekvlies Voor het afdekken van planten in de moestuin Keuze uit de volgende afmetingen: 2 x 5 meter 2 x 10 meter..
€ 10.4
Moestuinfolie - 2,5 x 5 meter
Moestuinfolie Moestuinfolie voor tunnelbogen. Dient als insecten bescherming voor de planten. Het klimaat onder de folie is buitengewoon gunstig voor een snelle en gezonde groei. Kleur: geel Keuze uit de volgende afmetingen: Breedte: 2,5 meter x Lengte: 5 meter Breedte: 3 meter x Lengte: 100 meter Exclusief afgebeelde tunnelbogen..
€ 11.35
Grasrand pe groen - 20 cm x 9 meter
Grasrand pe groen Gebruik de grasrand tussen uw gazon en plantenborder, dit voorkomt dat het gras door kan groeien in uw border. Voordelen, zeer buigzaam en dus makkelijk in allerlei vormen te plaatsen. Keuze uit de volgende afmetingen: 20 cm x 9 meter 25 cm x 9 meter Specificaties: Kleur: Groen Materiaal: Polyethyleen (PE)..
€ 12.3
Bamboe Control
Bamboe Control Voorkom hevige wortelgroei van uw bamboeplant door middel van deze Bamboe Control. Gemakkelijk rondom de plant in de grond te plaatsen. Specificaties: Hoogte: 64 cm Lengte: 3 meter Dikte: 1 mm Materiaal: HDPE..
€ 16.5