Schaduwdoeken

Het Coolfit Harmonica schaduwdoek is een schaduwdoek van een innovatief ontwerp. Met een bijzonder ingenieus katrollensysteem kunt u het schaduwdoek in- en uit rollen. Het doek is gemaakt van sterk geknoopt HTPE, waardoor u voor 95% bent beschermd tegen schadelijke UV stralen. Deze functionele zonwering wordt geleverd inclusief ophang- en katrollenset en is makkelijk te installeren. Het Coolfit Harmonica schaduwdoek is schimmelwerend en makkelijk schoon te houden. Een prachtig schaduwdoek waaronder u heerlijk van de verkoeling kunt genieten.


Overzicht Schaduw en beschutting - Schaduwdoeken (77)


Nesling rvs schroeven
Nesling rvs schroeven per 20 verpakte Nesling schroeven van roestvrij staal. Ideaal om bijvoorbeeld het plaat met oog te kunnen bevestigen. Specificaties: Materiaal: Rvs Verpakt per: 20 stuks Lengte schroef: 40 mm Diameter schroef: 4 mm..
€ 3.49
Nesling karabijnhaak voor schaduwdoeken
Nesling karabijnhaak voor schaduwdoeken Karabijnhaak van roestvrij staal. Met deze karabijnhaak kunt u het schaduwdoek op gemakelijke wijze loskoppelen.  De haak is 8 mm dik en 8 cm lang. Specificaties: Materiaal: Rvs Dikkte: 8 mm Lengte haak: 8 cm..
€ 5.49
Nesling keilhuls met schroefoog voor schaduwdoeken
Nesling keilhuls met schroefoog voor schaduwdoeken 8 mm dikke Keilhuls voor in steen en beton met schroefoog. Dient als bevestigingspunt van het Nesling schaduwdoek. De bout is gemaakt van een hoogwaardig roestvrij staal. Specificaties: Materiaal: Rvs Schroefdraad maat: M8 Geschikt voor: Montage Nesling schaduwdoeken..
€ 5.99
Nesling bout met oog voor paal
Nesling bout met oog voor paal Bout met oog voor een paal. Deze bout met oog kunt u gebruiken als bevestigingspunt van het Nesling schaduwdoek. De hoogwaardig, roestvrij stalen bout is 8 mm dik en 10 cm lang. Specificaties: Materiaal: Rvs Schroefdraad maat: M8 Lengte bout: 10 cm Geschikt voor: Montage Nesling schaduwdoek aan een paal..
€ 5.99
Nesling plaat met oog
Nesling plaat met oog Een handige plaat met oog die u met de Nesling RVS schroeven op hout kunt bevestigen. Gemaakt van roestvrij staal. Specificaties: Materiaal: Rvs Geschikt voor: Montage van Nesling schaduwdoeken op hout..
€ 5.99
Nesling M8 spanmoer voor schaduwdoek driehoek
Nesling M8 spanmoer voor schaduwdoek driehoek Spanmoer met 2 haken. Ideaal om het Nesling schaduwdoek driehoek strak te houden. Gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Deze spanmoer is 8 mm dik. Specificaties: Schroefdraad maat: M8 Materiaal: Rvs Geschikt voor: Nesling driehoek schaduwdoeken..
€ 11.95

Nesling M10 spanmoer voor schaduwdoek vierkant
Nesling M10 spanmoer voor schaduwdoek vierkant Spanmoer met 2 haken. Ideaal om het Nesling schaduwdoek vierkant strak te houden. Gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Deze spanmoer is 10 mm dik en speciaal aanbevolen voor de vierkante schaduwdoeken. Specificaties: Schroefdraad maat: M10 Materiaal: Rvs Geschikt voor: Nesling vierkante schaduwdoeken..
€ 14.95
Nesling ketting schalm rvs
Nesling ketting schalm rvs Ketting schalm kunt u gebruiken om de afstand van het doek naar het bevestigingspunt te overbruggen. De ketting is op makelijke wijze op maat te maken. De roestvrij stalen ketting is 2 meter lang en 4mm dik. Specificaties: Materiaal: Rvs Lengte ketting: 2 meter Dikte schakel: 4 mm..
€ 18.95
Nesling paalanker
Nesling paalanker Het paalanker zorgt voor een stevige bevestiging van de paal in de grond. U plaatst het paalanker onder een hoek van 10º in de grond ( geen beton nodig ) om vervolgens de paal in het anker te zetten. De paal kunt u weer uit het anker verwijderen terwijl het anker zelf in de grond blijft zitten. Het anker is gemaakt van een verzinkt metaal en zal niet roesten. Een ideale oplossing voor een stevige constructiebasis voor het Nesling schaduwdoek. Specificaties: Materiaal: Gegalvan..
€ 39.95
Nesling rails met oog 1 meter
Nesling rails met oog 1 meter De rails met oog kan geplaatst worden op hout, steen of beton. Door een schuifsysteem op de rails bent u in staat op de stand van het Nesling schaduwdoek te verstellen. Specificaties: Lengte rails: 1 meter..
€ 42.5
Coolfit schaduwdoek driehoek gebroken wit - 3.6 x
Coolfit schaduwdoek driehoek gebroken wit De gelijkzijdige driehoek Coolfit schaduwdoek gebroken wit is een zonwering met een stijlvol ontwerp die u wat afkoeling kan bezorgen in uw tuin. Het doek is gemaakt van geknoopt HDPE wat u voor 90 tot 95% beschermt tegen schadelijke UV straling. Het doek is semi permanent te gebruiken. Dat wil zeggen dat u het schaduwdoek van april tot en met september zonder problemen buiten kunt laten hangen. Het schaduwdoek is schimmelwerend. Dat houdt in dat u het C..
€ 59
Coolfit schaduwdoek driehoek lime groen - 3.6 x 3.
Coolfit schaduwdoek driehoek lime groen De gelijkzijdige driehoek Coolfit schaduwdoek lime groen is een zonwering met een stijlvol ontwerp die u wat afkoeling kan bezorgen in uw tuin. Het doek is gemaakt van geknoopt HDPE wat u voor 90 tot 95% beschermt tegen schadelijke UV straling. Het doek is semi permanent te gebruiken. Dat wil zeggen dat u het schaduwdoek van april tot en met september zonder problemen buiten kunt laten hangen. Het schaduwdoek is schimmelwerend. Dat houdt in dat u het Coolf..
€ 59
Coolfit schaduwdoek driehoek grijs - 3.6 x 3.6 x 3
Coolfit schaduwdoek driehoek grijs De gelijkzijdige driehoek Coolfit schaduwdoek grijs/antraciet is een zonwering met een stijlvol ontwerp die u wat afkoeling kan bezorgen in uw tuin. Het doek is gemaakt van geknoopt HDPE wat u voor 90 tot 95% beschermt tegen schadelijke UV straling. Het doek is semi permanent te gebruiken. Dat wil zeggen dat u het schaduwdoek van april tot en met september zonder problemen buiten kunt laten hangen. Het schaduwdoek is schimmelwerend. Dat houdt in dat u het Coolf..
€ 59
Coolfit schaduwdoek driehoek zwart - 3.6 x 3.6 x 3
Coolfit schaduwdoek driehoek zwart De gelijkzijdige driehoek Coolfit schaduwdoek zwart is een zonwering met een stijlvol ontwerp die u wat afkoeling kan bezorgen in uw tuin. Het doek is gemaakt van geknoopt HDPE wat u voor 90 tot 95% beschermt tegen schadelijke UV straling. Het doek is semi permanent te gebruiken. Dat wil zeggen dat u het schaduwdoek van april tot en met september zonder problemen buiten kunt laten hangen. Het schaduwdoek is schimmelwerend. Dat houdt in dat u het Coolfit schaduw..
€ 59
Coolfit schaduwdoek driehoek terracotta - 3.6 x 3.
Coolfit schaduwdoek driehoek terracotta De gelijkzijdige driehoek Coolfit schaduwdoek terracotta is een zonwering met een stijlvol ontwerp die u wat afkoeling kan bezorgen in uw tuin. Het doek is gemaakt van geknoopt HDPE wat u voor 90 tot 95% beschermt tegen schadelijke UV straling. Het doek is semi permanent te gebruiken. Dat wil zeggen dat u het schaduwdoek van april tot en met september zonder problemen buiten kunt laten hangen. Het schaduwdoek is schimmelwerend. Dat houdt in dat u het Coolf..
€ 59