Overzicht - Brievenbussen (15)


Brievenbus Charlotte wit
Brievenbus Charlotte wit De Charlotte wit is een degelijke klassieke brievenbus. De post gaat er via de opening aan de voorkant van de brievenbus in en kan er vervolgens door het naar u toe opengaande deurtje uitgehaald worden. De brievenbus is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld de buitenkant van uw huis. Specificaties: Type brievenbus: wandbrievenbus Materiaal: verzinkt staal Kleur: wit Lengte: 37 cm Hoogte: 36,5 cm Diepte: 13,5 cm Inclusief sleutels en bevestigingsmaterialen..
€ 52.5
Brievenbus Charlotte antraciet
Brievenbus Charlotte antraciet De Charlotte antraciet is een degelijke klassieke brievenbus. De post gaat er via de opening aan de voorkant van de brievenbus in en kan er vervolgens door het naar u toe opengaande deurtje uitgehaald worden. De brievenbus is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld de buitenkant van uw huis. Specificaties: Type brievenbus: wandbrievenbus Materiaal: verzinkt staal Kleur: antraciet Lengte: 37 cm Hoogte: 36,5 cm Diepte: 13,5 cm Inclusief sleutels en bevestigingsmat..
€ 52.5
Mailbox USA standaard
Mailbox USA standaard Standaard voor brievenbus Mailbox USA. Specificaties: Hoogte: 143 cm Materiaal: metaal..
€ 56
Brievenbus Mailbox USA
Brievenbus Mailbox USA De Mailbox USA is een klassieke Amerikaanse brievenbus. De brievenbus is voorzien van een rood vlaggetje. Wanneer dit vlaggetje omhoog staat is de brievenbus gevuld met post en is deze niet meer is af te sluiten. De post gaat er via de opening aan de voorkant van de brievenbus in. De brievenbus is gemakkelijk te bevestigen op de los verkrijgbare standaard. Specificaties: Materiaal: aluminium Lengte: 48 cm Hoogte: 22 cm Breedte: 16,5 cm..
€ 58
Brievenbus Memphis antraciet
Brievenbus Memphis antraciet De Memphis antraciet is een degelijke klassieke brievenbus. De post gaat er via de opening aan de voorkant van de brievenbus in en kan er vervolgens door het naar u toe opengaande deurtje uitgehaald worden. De brievenbus is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld de buitenkant van uw huis. Specificaties: Type brievenbus: wandbrievenbus Materiaal: verzinkt staal Kleur: antraciet Lengte: 35 cm Hoogte: 39 cm Diepte: 20,5 cm Inclusief sleutels en bevestigingsmateriale..
€ 79
Brievenbus Memphis wit
Brievenbus Memphis wit De Memphis wit is een degelijke klassieke brievenbus. De post gaat er via de opening aan de voorkant van de brievenbus in en kan er vervolgens door het naar u toe opengaande deurtje uitgehaald worden. De brievenbus is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld de buitenkant van uw huis. Specificaties: Type brievenbus: wandbrievenbus Materiaal: verzinkt staal Kleur: wit Lengte: 35 cm Hoogte: 39 cm Diepte: 20,5 cm Inclusief sleutels en bevestigingsmaterialen..
€ 79

Brievenbus standaard universeel
Brievenbus standaard universeel Universele brievenbus standaard voor bevestiging van bijna iedere wandbrievenbus. Specificaties: Hoogte: 170 cm Materiaal: rvs weersbestendig en roestvrij..
€ 89
Brievenbus Plano groen
Brievenbus Plano groen De Plano groen is een degelijke brievenbus. De post gaat er via de opening/klep aan de bovenkant van de brievenbus in en kan er vervolgens door het naar u toe opengaande deurtje uitgehaald worden. De brievenbus is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld de buitenkant van uw huis. Specificaties: Type brievenbus: wandbrievenbus Materiaal: verzinkt staal Kleur: groen Lengte: 36,8 cm Hoogte: 36,5 cm Diepte: 11,5 cm Inclusief sleutels en bevestigingsmaterialen..
€ 89
Brievenbus Plano antraciet
Brievenbus Plano antraciet De Plano antraciet is een degelijke brievenbus. De post gaat er via de opening/klep aan de bovenkant van de brievenbus in en kan er vervolgens door het naar u toe opengaande deurtje uitgehaald worden. De brievenbus is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld de buitenkant van uw huis. Specificaties: Type brievenbus: wandbrievenbus Materiaal: verzinkt staal Kleur: antraciet Lengte: 36,8 cm Hoogte: 36,5 cm Diepte: 11,5 cm Inclusief sleutels en bevestigingsmaterialen..
€ 89
Brievenbus Chicago rvs
Brievenbus Chicago rvs De Chicago rvs is een degelijke brievenbus. De post gaat er via de opening aan de voorkant van de brievenbus in en kan er vervolgens door het naar u toe opengaande deurtje uitgehaald worden. De brievenbus is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld de buitenkant van uw huis. Specificaties: Type brievenbus: wandbrievenbus Materiaal: RVS Lengte: 40,7 cm Hoogte: 31,7 cm Diepte: 11,5 cm Inclusief sleutels en bevestigingsmaterialen..
€ 92.5
Brievenbus Omaha rvs
Brievenbus Omaha rvs De Omaha rvs is een hoogwaardige brievenbus met krantenrolhouder. De post gaat er via de opening aan de bovenkant van de brievenbus in en kan er vervolgens door het naar u toe opengaande deurtje uitgehaald worden. De brievenbus is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld de buitenkant van uw huis. Specificaties: Type brievenbus: wandbrievenbus Materiaal: RVS Lengte: 41,5 cm Hoogte: 36,5 cm Diepte: 11,5 cm Geïntegreerde krantenrolhouder Inclusief sleutels en bevestigingsma..
€ 105
Brievenbus Plano rvs
Brievenbus Plano rvs De Plano rvs is een hoogwaardige brievenbus. De post gaat er via de opening/klep aan de bovenkant van de brievenbus in en kan er vervolgens door het naar u toe opengaande deurtje uitgehaald worden. De brievenbus is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld de buitenkant van uw huis. Specificaties: Type brievenbus: wandbrievenbus Materiaal: RVS Lengte: 36,8 cm Hoogte: 36,5 cm Diepte: 11,5 cm Inclusief sleutels en bevestigingsmaterialen..
€ 119
Brievenbus Santa Ana rvs
Brievenbus Santa Ana rvs De Santa Ana rvs is een hoogwaardige maar elegante brievenbus. De post gaat er via de opening aan de bovenkant van de brievenbus in en kan er vervolgens door het naar u toe opengaande deurtje uitgehaald worden. De brievenbus is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld de buitenkant van uw huis. Specificaties: Type brievenbus: wandbrievenbus Materiaal: RVS Lengte: 40,5 cm Hoogte: 32 cm Diepte: 13 cm Inclusief sleutels en bevestigingsmaterialen..
€ 127.5
Brievenbus op voet groen
Brievenbus op voet groen Deze brievenbus op voet groen is een klassieke brievenbus. De brievenbus is voorzien van prachtige details in het gietwerk. De post gaat er via de opening aan de voorkant van de brievenbus in. De brievenbus is gemakkelijk te bevestigen met vier bouten in de voet.   Specificaties:   Materiaal: aluminium Lengte: 38 cm Hoogte: 103 cm Breedte: 36 cm..
€ 164.95
Brievenbus op voet brons
Brievenbus op voet brons Deze brievenbus op voet brons is een klassieke brievenbus. De brievenbus is voorzien van prachtige details in het gietwerk. De post gaat er via de opening aan de voorkant van de brievenbus in. De brievenbus is gemakkelijk te bevestigen met vier bouten in de voet.     Specificaties: Materiaal: aluminium Lengte: 38 cm Hoogte: 103 cm Breedte: 36 cm..
€ 164.95