Overzicht - Buitenstopcontacten (9)


Express tuinstopcontact
Express tuinstopcontact Hoogwaardig en spatwaterdicht tuinstopcontact. Voorzien van twee stopcontacten. Kan door middel van grondpen op iedere plek binnen te tuin geplaatst worden. Specificaties: Kabellengte: 5 meter rubberkabel Aantal stopcontacten: 2 Belastbaar tot maximaal: 3500 Watt / 16 Ampere..
€ 24.95
InScenio Dimmer
InScenio Dimmer Spatwaterdichte stekkerdoos dimmer 300 Watt. Specificaties: Lengte: 8 cm Breedte: 6 cm Hoogte: 13 cm Maximale belasting: 300 Watt / 1,3 A Dimbaar: 1 x 30 - 300 Watt Handmatig te dimmen, zonder afstandbediening..
€ 47.9
InScenio 230
InScenio 230 De InScenio 230 is een spat- waterbestendige 4-voudige stekkerdoos voor de tuin, waarmee desgewenst later op voordelige en eenvoudige wijze een 230 V-ringschakeling kan worden gerealiseerd. Met de InScenio FM-Master als uitgangspunt wordt vervolgens de InScenio 230 met een van de kabels uit het OASE-programma aangesloten en zo van stroom voorzien. Specificaties: Afmetingen in mm (L x B x H) 215 x 155 x 295 Totale belasting max. 16 A / 3600 W Invoerstekker 220 – 240 V / 50 Hz Aanta..
€ 67.19
InScenio FM1
InScenio FM1 Via radiografische afstandsbediening regelbare toerentalregelaar voor asynchrone motoren op wisselstroom. Reikwijdte: 25 meter Vermogensbereik: 40 - 400 Watt Nominale spanning: 230V - 50Hz..
€ 68.32
InScenio Rock zand
InScenio Rock zand Decoratieve rotsafdekking Spatwaterbescherming in natuurgetrouwe afdekking Eigenschappen - Van weersbestendig, robuust materiaal - Op maat gemaakt voor de Oase producten Inscenio FM-Master - Natuurgetrouw zandsteenachtig uiterlijk dat zich optimaal in de tuin integreert Voordelen - Natuurlijk uiterlijk van zandsteen - Robuust en weersbestendig Technische gegevens Afmetingen (LxBxH): 30 x 30 x 40 cm Nettogewicht: 2,32 kg Garantie: 2 jaar Als afdekking van: InScenio / FM-Master ..
€ 75.84
FM-Master 1
FM-Master 1 Tuinstekkerdoos InScenio FM-Master Eindelijk is er een gemakkelijke oplossing om verschillende apparaten in de tuin via een op afstand bestuurde installatie in- en uit te schakelen of hun capaciteit te reduceren door deze te dimmen. Met de tuinstopcontacten uit de serie InScenio brengt OASE accenten aan in de tuin- en vijvertechniek. - Zij kunnen, doordat zij voorzien zijn van een grondpen, stabiel in de grond worden verankerd. - De 4 stekkerdozen en de invoerstekker voor de stroomop..
€ 124.79

FM-Master 2
FM-Master 2 Tuinstekkerdoos InScenio FM-Master Eindelijk is er een gemakkelijke oplossing om verschillende apparaten in de tuin via een op afstand bestuurde installatie in- en uit te schakelen of hun capaciteit te reduceren door deze te dimmen. Met de tuinstopcontacten uit de serie InScenio brengt OASE accenten aan in de tuin- en vijvertechniek. - Zij kunnen, doordat zij voorzien zijn van een grondpen, stabiel in de grond worden verankerd. - De 4 stekkerdozen en de invoerstekker voor de stroomop..
€ 143.99
FM-Master 3
FM-Master 3 Tuinstekkerdoos InScenio FM-Master Eindelijk is er een gemakkelijke oplossing om verschillende apparaten in de tuin via een op afstand bestuurde installatie in- en uit te schakelen of hun capaciteit te reduceren door deze te dimmen. Met de tuinstopcontacten uit de serie InScenio brengt OASE accenten aan in de tuin- en vijvertechniek. - Zij kunnen, doordat zij voorzien zijn van een grondpen, stabiel in de grond worden verankerd. - De 4 stekkerdozen en de invoerstekker voor de stroomop..
€ 172.79
FM-Profimaster
FM-Profimaster De stroomtoevoer in de tuin moet professioneel geregeld worden – en dat niet alleen uit gemakzucht. Vooral voor onze nieuwe pompen PROFINAUT en PROFIMAX is de FM PROFI-MASTER precies de goede “manager”, want bij een exclusieve vormgeving van het water, de tuin en de vijver behoort een passende en optimaal op de afzonderlijke componenten afgestemde aansluittechniek. - Twee veiligheids-stop- contacten (AAN/UIT) - Een derde, elektronisch dimbaar stopcontact, dat met max. 1250 W..
€ 287.99