Overzicht - Klokken (37)


Tuinklok roodborstje en pimpelmees
Tuinklok roodborstje en pimpelmees Met deze buitenklok bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Deze klok is voorzien van prachtige afbeeldingen van een roodborstje en een pimpelmees. Naast de tijd geeft de klok ook de tempratuur aan. Ook gewoon binnen te gebruiken. Specificaties: Lengte: 29.5 cm Breedte: 12.5 cm Materiaal: Polystone Batterijen inbegrepen: Nee Type batterij: AA Weersbestendig: Ja..
€ 19.95
Tuinklok Capesthorne
Tuinklok Capesthorne Met deze buitenklok Capesthorne bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Naast de tijd geeft de klok ook de tempratuur aan. Ook gewoon binnen te gebruiken. Specificaties: Lengte: 31 cm Breedte: 13 cm Batterijen inbegrepen: Nee Type batterij: AA Weersbestendig: Ja Kleur: Antraciet..
€ 23.5
Tuinklok Bird song
Tuinklok Bird song Met deze klok bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Deze prachtige buitenklok geeft elk uur een ander vogelgeluid. Ook mooi om gewoon binnen op te hangen. Specificaties: Diameter: 35.5 cm Batterijen inbegrepen: Nee Weersbestendig: Ja Materiaal: Metaal Kleur: Bruin..
€ 24.5
Tuinklok Stonegate
Tuinklok Stonegate Met deze buitenklok Stonegate bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Naast de tijd geeft de klok ook de tempratuur aan. Ook gewoon binnen te gebruiken. Specificaties: Diameter: 25 cm Batterijen inbegrepen: Nee Type batterij: AA Weersbestendig: Ja..
€ 24.95
Tuinklok Haddon
Tuinklok Haddon Met deze klok bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Ook gewoon binnen te gebruiken. Specificaties: Diameter: 30 cm Thema: Romeins Batterijen inbegrepen: Nee Weersbestendig: Ja Materiaal: Polystone Kleur: Natuursteen..
€ 29.5
Tuinklok Newby
Tuinklok Newby Met deze buitenklok Newby bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Ook gewoon binnen te gebruiken. Specificaties: Diameter: 30 cm Thema: Industrie Batterijen inbegrepen: Nee Weersbestendig: Ja Kleur: Antraciet..
€ 29.5

Tuinklok Westminster beige
Tuinklok Westminster beige Met deze buitenklok westminster beige bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Ook gewoon binnen te gebruiken. Specificaties: Diameter: 30 cm Thema: Station Batterijen inbegrepen: Nee Weersbestendig: Ja Materiaal: Polystone Kleur: Beige..
€ 33.5
Tuinklok Westminster zwart
Tuinklok Westminster zwart Met deze buitenklok westminster zwart bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Ook gewoon binnen te gebruiken. Specificaties: Diameter: 30 cm Thema: Station Batterijen inbegrepen: Nee Weersbestendig: Ja Materiaal: Polystone Kleur: Zwart..
€ 33.5
Tuinklok Sussex
Tuinklok Sussex Met deze buitenklok Sussex bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Ook gewoon binnen te gebruiken. Specificaties: Diameter: 30 cm Thema: Landelijk Batterijen inbegrepen: Nee Type batterij: AA Weersbestendig: Ja Kleur: Antraciet..
€ 34.95
Tuinklok Vogel
Tuinklok Vogel Met deze buitenklok Vogel bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Dez klok is voorzien van prachtige afbeeldingen van uilen. Naast de tijd geeft de klok ook de tempratuur aan. Ook gewoon binnen te gebruiken. Specificaties: Lengte: 40.5 cm Materiaal: Polystone Batterijen inbegrepen: Nee Type batterij: AA Weersbestendig: Ja..
€ 36
Tuinklok Egel
Tuinklok Egel Met deze buitenklok Egel bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. Deze klok heeft een prachtige afbeelding van 2 egels. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Naast de tijd geeft de klok ook de tempratuur aan. Ook gewoon binnen te gebruiken. Specificaties: Diameter: 30 cm Batterijen inbegrepen: Nee Type batterij: AA Weersbestendig: Ja Materiaal: Polystone..
€ 36
Tuinklok Eekhoorn
Tuinklok Eekhoorn Met deze buitenklok Eekhoorn bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. Deze klok heeft een prachtige afbeelding van een eekhoorn. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Naast de tijd geeft de klok ook de tempratuur aan. Ook gewoon binnen te gebruiken. Specificaties: Diameter: 30 cm Batterijen inbegrepen: Nee Type batterij: AA Weersbestendig: Ja Materiaal: Polystone..
€ 36
Tuinklok Zon en Maan
Tuinklok Zon en Maan Met deze buitenklok Zon en Maan bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. Deze klok heeft aan de onderzijde een bakje waar de vogels uit kunnen peuzelen. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Ook gewoon binnen te gebruiken. Specificaties: Diameter: 35 cm Batterijen inbegrepen: Nee Weersbestendig: Ja Kleur: grijs..
€ 36
Tuinklok Vlinders
Tuinklok Vlinders Met deze buitenklok Vlinders bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. Deze klok heeft een prachtige afbeelding van 3 vlinders. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Naast de tijd geeft de klok ook de tempratuur aan. Ook gewoon binnen te gebruiken. Specificaties: Diameter: 30 cm Batterijen inbegrepen: Nee Type batterij: AA Weersbestendig: Ja Materiaal: Polystone..
€ 36
Tuinklok terracotta Zon en Maan
Tuinklok terracotta Zon en Maan Met deze buitenklok terracotta Zon en Maan bent u ook tijdens het tuinieren op de hoogte van de tijd. De klok is weersbestendig en werkt op AA batterijen. Ook gewoon binnen te gebruiken. Specificaties: Diameter: 30 cm Batterijen inbegrepen: Nee Type batterij: AA Weersbestendig: Ja Materiaal: Polystone..
€ 36