Broeikassen

Voor de kweker die graag vroeg in het voorjaar van start gaat, zijn deze broeikassen een must. Perfect geschikt voor het kweken in volle grond, waarbij de gewassen worden beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte.


Overzicht Kweken - Broeikassen (16)


Viola broeikas
Viola broeikas Kennismaken met het plezier in kweken? Samen met de kinderen? Dan is de Viola broeikas een uitstekende keuze. Een kleine investering, direct kweekplezier. Al vroeg in het voorjaar. Deze broeikas bestaat uit een onderhoudsvrij aluminium frame en een kunststof afdichting. De afdichting van polycarbonaat heeft een dikte van 4 mm en is dubbelwandig. Polycarbonaat heeft verschillende voordelen: het is niet gevoelig voor breuk, geheel veilig in gebruik en heeft het bovendien een isolere..
€ 38.95
Sweet Tomato broeikas
Sweet Tomato broeikas Voor de kweker die graag vroeg in het voorjaar van start gaat, is de Sweet Tomato broeikas een must. Perfect geschikt voor het kweken in volle grond, waarbij de gewassen worden beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte. Deze broeikas bestaat uit een houten frame en heeft een kunststof afdichting. Het hout is bruin verduurzaamd en afkomstig uit goed beheerde bossen. De afdichting van polycarbonaat heeft een dikte van 4 mm en is dubbelwandig. Polycarbonaat heeft v..
€ 69.5
Broeikassen hout
Broeikassen hout Set van 3 prachtige broeikassen. De kweekbakken zijn aan de bovenzijde voorzien van een transparant ruitje, dan kan het licht op een goede manier binnendringen. De kassen zijn naast functioneel ook decoratief inzetbaar. Afmetingen ( L x B x H ): Kas groot: 50 x 36 x 34 cm Kas middel: 44 x 29.5 x 28 cm Kas klein: 37 x 24 x 21 cm Specificaties: Materiaal: Hout Kleur: Lichtbruin Set van 3 stuks..
€ 69.95
Silver Thyme broeikas
Silver Thyme broeikas Kennismaken met het plezier in kweken? Samen met de kinderen? Dan is de Viola broeikas een uitstekende keuze. Een kleine investering, direct kweekplezier. Al vroeg in het voorjaar. Deze broeikas bestaat uit een onderhoudsvrij aluminium frame en een kunststof afdichting. De afdichting van polycarbonaat heeft een dikte van 4 mm en is dubbelwandig. Polycarbonaat heeft verschillende voordelen: het is niet gevoelig voor breuk, geheel veilig in gebruik en heeft het bovendien een ..
€ 72.5
Pro serre 5 foliekas
Pro serre 5 foliekas Tuinkas met PE gewapende folie Voorzien van 2 ramen met rits en insectennet Voorzien van 18 mm dikte aluminium buizen Specificaties: Hoogte: 35/68 cm Breedte: 100 cm Diepte: 100 cm..
€ 80.27
Pro serre 4 foliekas
Pro serre 4 foliekas Tuinkas met PE gewapende folie Voorzien van 3 ramen met rits en insectennet Voorzien van 18 mm dikte aluminium buizen Specificaties: Hoogte: 35/68 cm Breedte: 200 cm Diepte: 100 cm..
€ 102.6

Rosemarys Choice patiokas
Rosemarys Choice patiokas Ideaal voor de kweker die graag dicht bij huis van start gaat. Al vanaf het vroege voorjaar kan deze patiokas in gebruik worden genomen. Geschikt voor gebruik op het balkon, het terras of gewoon in de tuin. De Rosemary’s Choice beschermt gewassen tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte. Deze patiokas bestaat uit een houten frame en heeft een kunststof afdichting. Het hout is bruin verduurzaamd en afkomstig uit goed beheerde bossen. De afdichting van polycarbonaat ..
€ 129
Grow Station patiokas met zaaibakjes
Grow Station patiokas met zaaibakjes Patiokas voor het zaaien en opkweken van gewassen op terras of balkon. De patiokas wordt geleverd inclusief 9 zaaibakjes. Voordelen: Voorzien van dichte achterwand Inclusief 9 zaaibakjes Voorzien van 2 draaideuren en klep Voorzien van handige uitzetters voor goede beluchting Eenvoudige montage Beschermd gewassen tegen verbranding, wind, hagel en nachtvorst Specificaties: Lengte: 76,5 cm Breedte: 39,5 cm Hoogte: 101,5 cm Materiaal afdichting: dubbelwandig poly..
€ 149
Strawberry Queen broeikas
Strawberry Queen broeikas Voor de kweker die graag vroeg in het voorjaar van start gaat, is de Strawberry Queen een must. Perfect geschikt voor het kweken in volle grond, waarbij de gewassen worden beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte. Deze broeikas bestaat uit een houten frame en heeft een glazen afdichting. Het vurenhout heeft een dikte van 18 mm en is op ecologische wijze verduurzaamd met lijnzaadolie. Op die manier is het geschikt om jarenlang mee te gaan. De ruiten in de ‚Ä..
€ 159
Jumbo vier-ruits broeikas
Jumbo vier-ruits broeikas Voor optimaal kweekresultaat is het van belang vroeg in het voorjaar van start te gaan. In een broeikas natuurlijk. Hierin zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld de glasgedekte aluminium Jumbo broeikas. Op die manier behoudt u goed het zicht op de vordering in kweekresultaten. Deze broeikas wordt standaard geleverd met veiligheidsglas en is voorzien van 2 kantel- en schuifraam. De broeikas wordt geleverd als bouwpakket. De montage gebeurd stapsgewijs volgens een..
€ 199
Chili Pepper broeikas
Chili Pepper broeikas Vurenhouten broeikas voor het (vroeg) kweken in de vollegrond. Beschermd het gewas tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte. Voordelen: Duurzaam doordat het vurenhout is behandeld met lijnolie Voorzien van 3 mm veiligheidsglas Voorzien van houten raamuitzetten in 2 standen Eenvoudige montage Specificaties: Lengte: 138 cm Breedte: 120 cm Hoogte: 30 / 40 cm Afdichting: 3 mm veiligheidsglas Hout: behandeld vurenhout..
€ 299
Urban Grower Medium luxe broeikas - Zonder wielen
Urban Grower Medium luxe broeikas Schoon kweken op stahoogte! De Urban Grower Medium broeikas brengt luxe en kweekcomfort op balkon of terras. Zodra het gewas is gegroeid en de periode van (nacht)vorst voorbij is tilt u het kozijn met de ramen eraf en u heeft een verhoogde kweektafel. Als extra optie is de broeikas te voorzien met 4 wielen om deze verrijdbaar te maken. Voordelen: Kweken op stahoogte Duurzaam doordat deze gemaakt is van dikke eikenhouten planken (uit goed beheerde bossen) Gelever..
€ 349
Urban Grower Medium luxe broeikas - Met stalen wie
Urban Grower Medium luxe broeikas Schoon kweken op stahoogte! De Urban Grower Medium broeikas brengt luxe en kweekcomfort op balkon of terras. Zodra het gewas is gegroeid en de periode van (nacht)vorst voorbij is tilt u het kozijn met de ramen eraf en u heeft een verhoogde kweektafel. Als extra optie is de broeikas te voorzien met 4 wielen om deze verrijdbaar te maken. Voordelen: Kweken op stahoogte Duurzaam doordat deze gemaakt is van dikke eikenhouten planken (uit goed beheerde bossen) Gelever..
€ 398.5
Urban Grower Large luxe broeikas - Zonder wielen
Urban Grower Large luxe broeikas Schoon kweken op stahoogte! De Urban Grower Large broeikas brengt luxe en kweekcomfort op balkon of terras. Zodra het gewas is gegroeid en de periode van (nacht)vorst voorbij is tilt u het kozijn met de ramen eraf en u heeft een verhoogde kweektafel. Als extra optie is de broeikas te voorzien met 4 wielen om deze verrijdbaar te maken. Voordelen: Kweken op stahoogte Duurzaam doordat deze gemaakt is van dikke eikenhouten planken (uit goed beheerde bossen) Geleverd ..
€ 449
Peppermint patiokas
Peppermint patiokas Vurenhouten patiokas met achterwand. De Peppermint bestaat uit een solide constructie van verduurzaamd vurenhout en is verder voorzien van een glasafdichting. Doordat de patiokas voorzien is van twee draaibare deuren is deze makkelijk toegankelijk. Voordelen: Duurzaam doordat het vurenhout is behandeld met lijnolie Inclusief achterwand, waardoor solitair te plaatsen Voorzien van 3 kweekschappen Goede beluchting d.m.v. dubbele deur en klep voorzien van 2 houten raam-uitzetters..
€ 469