Foliekassen

In het voorjaar direct zaaien in de volle grond en de kweekresultaten vervroegen? Dan is een folietunnel een must. Deze foliekassen kunnen eenvoudig worden toegepast en beschermmen jonge gewassen tegen verschillende weersinvloeden. De foliehoes is transparant, zo behoudt u goed het zicht op de kweekresultaten!


Overzicht Kweken - Foliekassen (16)


Tunnelbogen
Tunnelbogen Voor het realiseren van een folietunnel. Specificaties: Lengte: 2,5 meter Diameter: 11 mm Materiaal: PVC Kleur: grijs..
€ 2.27
Quick Ora Tunnel
Folietunnelset Een bouwpakket voor het maken van een kweektunnel van lang 3.5 x breed 1 meter. Bestaande uit een stuk folie van 2x5 meter 50 micron dik. Tunnelbogen 7 stuks. En 2 dubbele grondpennen...
€ 15.15
Spicy Rocket foliekas
Spicy Rocket foliekas In het voorjaar direct zaaien in de volle grond en de kweekresultaten vervroegen? Dan is een folietunnel een must.  De Spicy Rocket kan eenvoudig worden toegepast en beschermd jonge gewassen tegen verschillende weersinvloeden. De foliehoes is transparant, zo behoudt u goed het zicht op de kweekresultaten! Deze folietunnel werkt op basis van een harmonicasysteem: het is in- en uitschuifbaar. Op die manier is het eenvoudig om de Spicy Rocket te verplaatsen of even ‘open te..
€ 15.95
Duo Tunnel
Duo Tunnel 2 in 1 tuintunnelset met foliehoes en anti-insectennet. Breedte tunnel: 60 cm Hoogte tunnel: 45 cm Lengte tunnel: 300 cm Bestaat uit een zestal tunnelbogen..
€ 17.05
Mini tomato serre
Mini tomato serre Tuinkas met PE gewapende folie Voorzien van aluminium buizen Specificaties: Hoogte: 150 cm Breedte: 100 cm Diepte: 50 cm..
€ 26.55
Cherry Tomato foliekas
Cherry Tomato foliekas Kleine foliekas voor het kweken op terras of balkon. De foliekas beschermd de planten tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte. Voordelen: Eenvoudige montage Compact Inclusief 100 liter grondzak Foliehoes voozien van klittenband, voor eenvoudige toegang Voorzien van gewapend UV-bestendige folie Voorzien van oprolbare ritsopening met handige clip sluiting Specificaties: Lengte: 60 cm Breedte: 60 cm Hoogte: 70 cm Foliehoes: groen gewapende PE folie / 135 gram per m2 / 35 ..
€ 29.95

Roma Tomato foliekas
"Roma Tomato foliekas Foliekas voor het opkweken van bijvoorbeeld tomaten, komkommers of augurken. De foliekas is voorzien van gewapend UV-bestendige folie en is ideaal te gebruiken op bijvoorbeeld een balkon. Voordelen: Voorzien van gewapend UV-bestendige folie Frame van 16 mm dikke stalen buizen Goede dakafwatering, door twee 4 mm stalen bogen blijft het regenwater niet op het dak staan Geleverd inclusief grondpennen en scheerlijnen om de foliekas goed te kunnen verankeren met de grond Voorzie..
€ 32.95
Corn Salad foliekas
Corn Salad foliekas Deze frisgroene foliekas biedt met ruime 1.5m2 oppervlakte veel kweekgemak tegen een voordelige prijs. De Corn Salad is uitstekend geschikt voor het kweken in volle grond, dicht bij huis of in de moestuin. In deze foliekas zijn de gewassen beter beschermd tegen verschillende weersinvloeden. Het frame bestaat uit groen gecoate stalen buizen met een diameter (Ø) van 16mm. De verschillende buizen worden aan elkaar gekoppeld met behulp van kunststof koppelstukken in een grijze k..
€ 35.95
Apple Mint foliekas
Apple Mint foliekas Deze frisgroene patio-foliekas biedt de kweker veel kweekgemak tegen een voordelige prijs. De Apple Mint is geschikt voor het kweken dicht bij huis, of balkon, terras of gewoon in de tuin. In deze patiokas zijn uw gewassen beter beschermd tegen verschillende weersinvloeden. Het frame bestaat uit groen gecoate stalen buizen met een diameter (Ø) van 16mm. De verschillende buizen worden aan elkaar gekoppeld met behulp van kunststof koppelstukken in een grijze kleur. Wanneer het..
€ 35.95
Tasty Tomato foliekas
Tasty Tomato foliekas Deze frisgroene foliekas is ruim van formaat en biedt veel waar voor z’n geld. Overdekt kweken in de volle grond, met veel mogelijkheden in de hoogte. De Tasty Tomato is uitstekend geschikt voor hoge gewassen zoals tomaten, paprika’s en aubergines. In deze foliekas zijn de gewassen beter beschermd tegen verschillende weersinvloeden. Het frame bestaat uit groen gecoate stalen buizen met een diameter (Ø) van 18 mm. De verschillende buizen worden aan elkaar gekoppeld met ..
€ 39.95
Tomato serre tuinkas
Tomato serre tuinkas Tomatenkas (gewapend folie) met touw en grondpennen Specificaties: Diepte: 78 cm Breedte: 198 cm Hoogte 200 cm..
€ 56.95
Sweet Rocket tunnelkas
Sweet Rocket tunnelkas Tunnelkas voor het beschermen van gewassen welke worden gekweekt in de vollegrond. De tunnelkas kan eenvoudig worden geplaatst door een uniek harmonicasysteem. Voordelen: Voorzien van 3 ritsopeningen in de zijkanten van de tunnel voor een optimale toegankelijkheid Voorzien van 2 horrengaas ritsramen Voorzien van 8 spankoorden en 8 grondankers voor een windvaste borging Voorzien van 10 stalen grondpennen voor het rondom vastzetten van het gronddoek Eenvoudig verplaatsbaar d..
€ 69.5
Pro serre 3 foliekas
Pro serre 3 foliekas Tuinkas met PE gewapende folie Voorzien van 18 mm dikte aluminium buizen Specificaties: Hoogte: 170/200 cm Breedte: 200 cm Diepte: 76 cm..
€ 133.95
Green Rocket tunnelkas
"Green Rocket tunnelkas Een manshoge tunnelkas voor het beschermen van gewassen welke worden gekweekt in de vollegrond. De tunnelkas is voorzien van 24 mm dikke stalen bogen welke onderling verbonden worden met 18 mm dikke stalen schoren. Voordelen: Manshoog voor makkelijke toegankelijkheid Frame van 24 / 18 mm dikke stalen buizen en schoren Voorzien van gewapend UV-bestendig PE folie Geleverd inclusief grondpennen, spankoorden en folieflap om de foliekas goed te kunnen verankeren met de grond S..
€ 169
Pro serre 2 foliekas
Pro serre 2 foliekas Tuinkas met PE gewapende folie Voorzien van raam met rits en insectennet Voorzien van 25 mm dikte aluminium buizen Specificaties: Hoogte: 127/190 cm Breedte: 192 cm Diepte: 210 cm..
€ 253.65