Overzicht - Taxus Baccata (19)


Organische meststof voor hagen, taxus en coniferen
Organische meststof voor hagen, taxus en coniferen Speciale organische meststof voor hagen, coniferen en taxussen. Doordat de meststof een zachtwerkende werking heeft, zullen uw taxussen, sparren, naaldbomen, coniferen en hagen rustig doorgroeien en in topconditie blijven. De organische meststof is tevens voorzien van magnesium wat zorgt voor mooie bladkleuren en gezonde naalden. Keuze uit de volgende verpakkingen (inhoud): 0.75 kg 1.5 kg Toepassingsperiode: Dosis: 0.8 kg tot 1.2 kg per 10m2 gro..
€ 5.49
Taxus Baccata 40-60 cm
Taxus Baccata 40-60 cm De taxus Bacatta is de ideale haagplant. Het fijne aan de taxus Bacatta is dat deze zeer weinig onderhoud nodig heeft, in de maanden juni, augustus en september snoeit u de haag terug op de gewenste maat. Geef nadat u heeft gesnoeid de plant wat extra voeding mee, dit kunt u het beste doen met de organische meststof voor hagen, coniferen en taxussen van het merk DCM. Om snel een volle taxushaag te krijgen adviseren wij u om 5 taxussen per strekkend meter te gebruiken.  ..
€ 6.96
Organische meststof voor hagen, taxus en coniferen
Organische meststof voor hagen, taxus en coniferen Speciale organische meststof voor hagen, coniferen en taxussen. Doordat de meststof een zachtwerkende werking heeft, zullen uw taxussen, sparren, naaldbomen, coniferen en hagen rustig doorgroeien en in topconditie blijven. De organische meststof is tevens voorzien van magnesium wat zorgt voor mooie bladkleuren en gezonde naalden. Keuze uit de volgende verpakkingen (inhoud): 0.75 kg 1.5 kg Toepassingsperiode: Dosis: 0.8 kg tot 1.2 kg per 10m2 gro..
€ 7.95
Taxus Baccata 60-80 cm
Taxus Baccata 60-80 cm De taxus Bacatta is de ideale haagplant. Het fijne aan de taxus Bacatta is dat deze zeer weinig onderhoud nodig heeft, in de maanden juni, augustus en september snoeit u de haag terug op de gewenste maat. Geef nadat u heeft gesnoeid de plant wat extra voeding mee, dit kunt u het beste doen met de organische meststof voor hagen, coniferen en taxussen van het merk DCM. Om snel een volle taxushaag te krijgen adviseren wij u om 5 taxussen per strekkend meter te gebruiken. De t..
€ 9.86
Taxus Baccata 80-100 cm
Taxus Baccata 80-100 cm De taxus Bacatta is de ideale haagplant. Het fijne aan de taxus Bacatta is dat deze zeer weinig onderhoud nodig heeft, in de maanden juni, augustus en september snoeit u de haag terug op de gewenste maat. Geef nadat u heeft gesnoeid de plant wat extra voeding mee, dit kunt u het beste doen met de organische meststof voor hagen, coniferen en taxussen van het merk DCM. Om snel een volle taxushaag te krijgen adviseren wij u om 4 taxussen per strekkend meter te gebruiken. De ..
€ 13.49
Taxus Baccata 100-125 cm
Taxus Baccata 100-125 cm De taxus Bacatta is de ideale haagplant. Het fijne aan de taxus Bacatta is dat deze zeer weinig onderhoud nodig heeft, in de maanden juni, augustus en september snoeit u de haag terug op de gewenste maat. Geef nadat u heeft gesnoeid de plant wat extra voeding mee, dit kunt u het beste doen met de organische meststof voor hagen, coniferen en taxussen van het merk DCM. Om snel een volle taxushaag te krijgen adviseren wij u om 3 taxussen per strekkend meter te gebruiken. De..
€ 17.48

Heggenschaar van gehard chroom
Heggenschaar van gehard chroom Deze heggenschaar is geschikt voor het (vorm) snoeien van bijvoorbeeld heggen, buxussen en coniferen. De messen van de heggenschaar zijn gemaakt van gehard chroom van hoge kwaliteit wat zorgt voor een mooie rechte en scherpe snede. De messen hebben een tefloncoating wat het snijden en reinigen makkelijker maakt. Specificaties: Materiaal: hout / gehard chroom S50C Messen voorzien van tefloncoating Lengte messen: 25 cm..
€ 19.95
Taxus Baccata bol 35 cm
Taxus Baccata bol 35 cm Geef uw tuin, terras of balkon een fraaie uitstraling met deze taxus Baccata bollen van 35 cm. De bollen zijn uitermate geschikt voor plaatsing in bloem- en plantenbakken. Het fijne aan de taxus Bacatta is dat deze zeer weinig onderhoud nodig heeft, in de maanden juni, augustus en september snoeit u de haag terug op de gewenste maat. Geef nadat u heeft gesnoeid de plant wat extra voeding mee, dit kunt u het beste doen met de organische meststof voor hagen, coniferen en ta..
€ 26.24
Taxus Baccata 125-150 cm
Taxus Baccata 125-150 cm De taxus Bacatta is de ideale haagplant. Het fijne aan de taxus Bacatta is dat deze zeer weinig onderhoud nodig heeft, in de maanden juni, augustus en september snoeit u de haag terug op de gewenste maat. Geef nadat u heeft gesnoeid de plant wat extra voeding mee, dit kunt u het beste doen met de organische meststof voor hagen, coniferen en taxussen van het merk DCM. Om snel een volle taxushaag te krijgen adviseren wij u om 3 taxussen per strekkend meter te gebruiken. De..
€ 30.62
Taxus Baccata bol 40 cm
Taxus Baccata bol 40 cm Geef uw tuin, terras of balkon een fraaie uitstraling met deze taxus Baccata bollen van 40 cm. De bollen zijn uitermate geschikt voor plaatsing in bloem- en plantenbakken. Het fijne aan de taxus Bacatta is dat deze zeer weinig onderhoud nodig heeft, in de maanden juni, augustus en september snoeit u de haag terug op de gewenste maat. Geef nadat u heeft gesnoeid de plant wat extra voeding mee, dit kunt u het beste doen met de organische meststof voor hagen, coniferen en ta..
€ 35
Taxus Baccata bol 45 cm
Taxus Baccata bol 45 cm Geef uw tuin, terras of balkon een fraaie uitstraling met deze taxus Baccata bollen van 45 cm. De bollen zijn uitermate geschikt voor plaatsing in bloem- en plantenbakken. Het fijne aan de taxus Bacatta is dat deze zeer weinig onderhoud nodig heeft, in de maanden juni, augustus en september snoeit u de haag terug op de gewenste maat. Geef nadat u heeft gesnoeid de plant wat extra voeding mee, dit kunt u het beste doen met de organische meststof voor hagen, coniferen en ta..
€ 46.43
Taxus Baccata 150-175 cm
Taxus Baccata 150-175 cm De taxus Bacatta is de ideale haagplant. Het fijne aan de taxus Bacatta is dat deze zeer weinig onderhoud nodig heeft, in de maanden juni, augustus en september snoeit u de haag terug op de gewenste maat. Geef nadat u heeft gesnoeid de plant wat extra voeding mee, dit kunt u het beste doen met de organische meststof voor hagen, coniferen en taxussen van het merk DCM. Om snel een volle taxushaag te krijgen adviseren wij u om 3 taxussen per strekkend meter te gebruiken. De..
€ 52.52
Taxus Baccata bol 50 cm
Taxus Baccata bol 50 cm Geef uw tuin, terras of balkon een fraaie uitstraling met deze taxus bollen van 50 cm. De bollen zijn uitermate geschikt voor plaatsing in bloem- en plantenbakken. Het fijne aan de taxus Bacatta is dat deze zeer weinig onderhoud nodig heeft, in de maanden juni, augustus en september snoeit u de haag terug op de gewenste maat. Geef nadat u heeft gesnoeid de plant wat extra voeding mee, dit kunt u het beste doen met de organische meststof voor hagen, coniferen en taxussen v..
€ 63.03
Taxus Baccata bol 55 cm
Taxus Baccata bol 55 cm Geef uw tuin, terras of balkon een fraaie uitstraling met deze taxus Baccata bollen van 55 cm. De bollen zijn uitermate geschikt voor plaatsing in bloem- en plantenbakken. Het fijne aan de taxus Bacatta is dat deze zeer weinig onderhoud nodig heeft, in de maanden juni, augustus en september snoeit u de haag terug op de gewenste maat. Geef nadat u heeft gesnoeid de plant wat extra voeding mee, dit kunt u het beste doen met de organische meststof voor hagen, coniferen en ta..
€ 79.5
Taxus Baccata bol 60 cm
Taxus Baccata bol 60 cm Geef uw tuin, terras of balkon een fraaie uitstraling met deze taxus Baccata bollen van 60 cm. De bollen zijn uitermate geschikt voor plaatsing in bloem- en plantenbakken. Het fijne aan de taxus Bacatta is dat deze zeer weinig onderhoud nodig heeft, in de maanden juni, augustus en september snoeit u de haag terug op de gewenste maat. Geef nadat u heeft gesnoeid de plant wat extra voeding mee, dit kunt u het beste doen met de organische meststof voor hagen, coniferen en ta..
€ 92.75