Overzicht - Waterentertainment (8)


Water Starlet
Water Starlet Compacte fontein – metgrooteffect! De compacte, drijvende fontein brengt leven op het terras en in de tuin – ook als er maar weinig ruimte is. De vijf sproeikoppen incl. LED lichtring kunnen individueel ingesteld worden en geven verschillende waterfiguren weer. De vijf geïntegreerde pompen en de LED-lampen functioneren met behulp van de veilige, stroombesparende 12V veiligheidslaagspanning. De fontein kan zowel drijvend ingezet als ook met behulp van bevestigings-ogen op de bo..
€ 191.99
JumpMax Floating
JumpMax Floating Bijzondere en verrassende lichteffecten en dansende waterstralen creeren een perfecte attractie bij uw tuinvijver. Drijvende fontein. Eigenschappen: Ronde jetmodule die in de vijver drijft 6 jets met voorgeprogrammeerde intervallen Met 6 led-ringen, afwisselend met rood, groen en blauw licht De hoogte van de waterstralen (die wel 1,20 meter hoog kunnen worden) is afhankelijk van de geselecteerde pompcapaciteit Geschikt voor pompen met een circulatiecapaciteit van 4000 l/h tot 60..
€ 227.05
Water Trio
Water Trio De experts onder de fonteinen. Met de Water Trio en de Water Quintet hebben wij twee fonteinen ontwikkeld die aan de hoogste eisen voldoen. Ze beschikken allebei over individueel regelbare sproeikoppen, waarvan de fonteinhoogte en snelheid d.m.v. vast ingestelde programma’s met een afstandsbediening vastgelegd kunnen worden: van 30 tot 140 cm. Maar ook de lichtintensiteit van de hoogwaardige LED ringen met hun attractieve witte kleur is binnen de vast ingestelde programma’s versch..
€ 599.99
Water Jet Lightning
Water Jet Lightning Regenboog in dubbele uitvoering. De kleine uitvoering van de Jumping Jet Rainbow Star is als set van 2 stuks verkrijgbaar en wel in het bekende attractieve design. De geïntegreerde LED lamp geeft alle RGB kleuren in de waterstraal in een vloeiende overgang weer – en is naar wens ook in één kleur verlicht. Verschillende, vast ingestelde programma’s kunnen met een afstandsbediening geselecteerd worden en zijn verschillend van straalwijdte of van wit of afwisselend gekleu..
€ 699.99
Water Quintet Creative
Water Quintet Creative De heel persoonlijke fontein Deze nieuwe variant van de geliefde Water Quintet is een echte uitdaging voor uw klanten. De vijf afzonderlijke pompen kunnen in de meest verschillende configuraties opgesteld of opgeschroefd worden. Nieuw is bovendien de optie, deze pompen aan de LED verlichtingsringen op te hangen. Hierdoor is een montage onder elk soort afdekking mogelijk en kunnen bijzonder mooie creatieve ideeën gerealiseerd worden. Ook bij deze fontein kunnen de hoogte e..
€ 779.99
Water Quintet
Water Quintet De experts onder de fonteinen. Met de Water Trio en de Water Quintet hebben wij twee fonteinen ontwikkeld die aan de hoogste eisen voldoen. Ze beschikken allebei over individueel regelbare sproeikoppen, waarvan de fonteinhoogte en snelheid d.m.v. vast ingestelde programma’s met een afstandsbediening vastgelegd kunnen worden: van 30 tot 140 cm. Maar ook de lichtintensiteit van de hoogwaardige LED ringen met hun attractieve witte kleur is binnen de vast ingestelde programma’s ver..
€ 799.99

Jumping Jet Rainbow Star - Uitbreiding
"Jumping Jet Rainbow Star - Uitbreiding De bestaande Jumping Jet Set kan additioneel met (maximaal) één extra Jumping Jet uitgebreid worden. Uw voordeel van deze uitbreidingsset is, dat additioneel aan de bestaande Neptun 6000 geen verdere pomp moet worden aangesloten. De aansluiting gebeurt eenvoudig via de bestaande sturingsbox (12V-Master), waarover de eerste Jumping Jet reeds gestuurd wordt. De uitbreidingsset kan probleemloos in de bestaande set geïntegreerd worden –dankzij de bijgelev..
€ 1799
Jumping Jet Rainbow Star
Jumping Jet Rainbow Star De splinternieuwe, dynamische fontein Jumping Jet Rainbow Star Set van OASE biedt u op elk moment van de dag indrukwekkende watereffecten. Op het terras of in de tuin, de Jumping jet is een effectvol highlight. De heldere, doelgerichte waterstraal vande OASE Jumping Jet komt door de vast geprogrammeerde combinaties van licht en waterstraal optimaal tot zijn recht. U zal enthousiast zijn over de prachtige kleuren van de regenboog die door het programma 'random play' volge..
€ 1999