Overzicht - Bijzettafeltjes en krukjes (23)


Bijzetkruk Bologna
Bijzetkruk Bologna Witte bijzetkrukje voor in huis. Handig meubelstuk om naast een stoel of elders in uw huis te plaatsen. Makkelijk verplaatsbaar en multifunctioneel in gebruik. Het van hout gemaakte bijzettafeltje is 45 centimeter hoog. Bekijk ook de andere bijzettafels uit ons assortiment, om zo van uw huiskamer een kleurig geheel te maken. Specificaties: Materiaal: Hout Kleur: Zwart Lengte: 48 cm Hoogte: 45 cm Diepte: 35 cm..
€ 39.95
Pure Ease Cube bijzettafel wit - Maat 30
Pure Ease Cube bijzettafel wit Deze Pure Ease Cube bijzettafel is een meubelstuk van een modern kunststoffen design. Het prachtige meubel heeft een dubbele functionaliteit. Naast dat u dit meubel kunt gebruiken als bijzettafel, kunt u het namelijk ook gebruiken als zitmeubel. Tot wel 100 Kg aan belasting bestand. De witte Pure Ease Cube bijzettafel is erg leuk te combineren met andere kleuren of andere vormen van de Pure Ease serie, om zo van uw huis of tuin een levendig geheel te maken! Fleur u..
€ 49.95
Pure Ease Cube bijzettafel antraciet - Maat 30
Pure Ease Cube bijzettafel antraciet Deze Pure Ease Cube bijzettafel is een meubelstuk van een modern kunststoffen design. Het prachtige meubel heeft een dubbele functionaliteit. Naast dat u dit meubel kunt gebruiken als bijzettafel, kunt u het namelijk ook gebruiken als zitmeubel. Tot wel 100 Kg aan belasting bestand. De antraciete Pure Ease Cube bijzettafel is erg leuk te combineren met andere kleuren of andere vormen van de Pure Ease serie, om zo van uw huis of tuin een levendig geheel te mak..
€ 49.95
Pure Ease Cube bijzettafel fuchsia - Maat 30
Pure Ease Cube bijzettafel fuchsia Deze Pure Ease Cube bijzettafel is een meubelstuk van een modern kunststoffen design. Het prachtige meubel heeft een dubbele functionaliteit. Naast dat u dit meubel kunt gebruiken als bijzettafel, kunt u het namelijk ook gebruiken als zitmeubel. Tot wel 100 Kg aan belasting bestand. De fuchsia Pure Ease Cube bijzettafel is erg leuk te combineren met andere kleuren of andere vormen van de Pure Ease serie, om zo van uw huis of tuin een levendig geheel te maken! F..
€ 49.95
Pure Ease Cube bijzettafel limoen - Maat 30
Pure Ease Cube bijzettafel limoen Deze Pure Ease Cube bijzettafel is een meubelstuk van een modern kunststoffen design. Het prachtige meubel heeft een dubbele functionaliteit. Naast dat u dit meubel kunt gebruiken als bijzettafel, kunt u het namelijk ook gebruiken als zitmeubel. Tot wel 100 Kg aan belasting bestand. De limoengroene Pure Ease Cube bijzettafel is erg leuk te combineren met andere kleuren of andere vormen van de Pure Ease serie, om zo van uw huis of tuin een levendig geheel te make..
€ 49.95
Pure Ease Cilinder bijzettafel wit - Maat 30
Pure Ease Cilinder bijzettafel wit Deze Pure Ease Cilinder bijzettafel is een meubelstuk van een modern kunststoffen design. Het prachtige meubel heeft een dubbele functionaliteit. Naast dat u dit meubel kunt gebruiken als bijzettafel, kunt u het namelijk ook gebruiken als zitmeubel. Tot wel 100 Kg aan belasting bestand. De witte Pure Ease Cilinder bijzettafel is erg leuk te combineren met andere kleuren of andere vormen van de Pure Ease serie, om zo van uw huis of tuin een levendig geheel te ma..
€ 49.95

Pure Ease Cilinder bijzettafel antraciet - Maat 30
Pure Ease Cilinder bijzettafel antraciet Deze Pure Ease Cilinder bijzettafel is een meubelstuk van een modern kunststoffen design. Het prachtige meubel heeft een dubbele functionaliteit. Naast dat u dit meubel kunt gebruiken als bijzettafel, kunt u het namelijk ook gebruiken als zitmeubel. Tot wel 100 Kg aan belasting bestand. De antraciete Pure Ease Cilinder bijzettafel is erg leuk te combineren met andere kleuren of andere vormen van de Pure Ease serie, om zo van uw huis of tuin een levendig g..
€ 49.95
Pure Ease Cilinder bijzettafel fuchsia - Maat 30
Pure Ease Cilinder bijzettafel fuchsia Deze Pure Ease Cilinder bijzettafel is een meubelstuk van een modern kunststoffen design. Het prachtige meubel heeft een dubbele functionaliteit. Naast dat u dit meubel kunt gebruiken als bijzettafel, kunt u het namelijk ook gebruiken als zitmeubel. Tot wel 100 Kg aan belasting bestand. De fuchsia Pure Ease Cilinder bijzettafel is erg leuk te combineren met andere kleuren of andere vormen van de Pure Ease serie, om zo van uw huis of tuin een levendig geheel..
€ 49.95
Pure Ease Cilinder bijzettafel limoen - Maat 30
Pure Ease Cilinder bijzettafel limoen Deze Pure Ease Cilinder bijzettafel is een meubelstuk van een modern kunststoffen design. Het prachtige meubel heeft een dubbele functionaliteit. Naast dat u dit meubel kunt gebruiken als bijzettafel, kunt u het namelijk ook gebruiken als zitmeubel. Tot wel 100 Kg aan belasting bestand. De limoengroene Pure Ease Cilinder bijzettafel is erg leuk te combineren met andere kleuren of andere vormen van de Pure Ease serie, om zo van uw huis of tuin een levendig ge..
€ 49.95
Pure Ease Adam bijzettafel limoen - Maat 30
Pure Ease Adam bijzettafel limoen Deze Pure Ease Adam is de mannelijke uitvoering van de Pure Ease collectie. Deze mooie design bijzettafel is fantastisch te combineren met zijn vrouwelijke soortgenoot: Pure Ease Eve. Het bijzettafeltje is gemaakt van een hard kunststof en daardoor val- en stootbestendig. Door een speciale UV-resistance coating zal dit meubel niet verkleuren. Het leuke aan deze bijzettafel is dat u het naast bijzettafel, ook als zitmeubel kunt gebruiken. Het is bestand tegen een..
€ 59.95
Pure Ease Eve bijzettafel limoen - Maat 30
Pure Ease Eve bijzettafel limoen Deze Pure Ease Eve is de vrouwelijke uitvoering van de Pure Ease collectie. Deze mooie design bijzettafel is fantastisch te combineren met haar mannelijke soortgenoot: Pure Ease Adam. Het bijzettafeltje is gemaakt van een hard kunststof en daardoor val- en stootbestendig. Door een speciale UV-resistance coating zal dit meubel niet verkleuren. Het leuke aan deze bijzettafel is dat u het naast bijzettafel, ook als zitmeubel kunt gebruiken. Het is bestand tegen een ..
€ 59.95
Pure Ease Adam bijzettafel wit - Maat 30
Pure Ease Adam bijzettafel wit Deze Pure Ease Adam is de mannelijke uitvoering van de Pure Ease collectie. Deze mooie design bijzettafel is fantastisch te combineren met zijn vrouwelijke soortgenoot: Pure Ease Eve. Het bijzettafeltje is gemaakt van een hard kunststof en daardoor val- en stootbestendig. Door een speciale UV-resistance coating zal dit meubel niet verkleuren. Het leuke aan deze bijzettafel is dat u het naast bijzettafel, ook als zitmeubel kunt gebruiken. Het is bestand tegen een ge..
€ 59.95
Pure Ease Adam bijzettafel antraciet - Maat 30
Pure Ease Adam bijzettafel antraciet Deze Pure Ease Adam is de mannelijke uitvoering van de Pure Ease collectie. Deze mooie design bijzettafel is fantastisch te combineren met zijn vrouwelijke soortgenoot: Pure Ease Eve. Het bijzettafeltje is gemaakt van een hard kunststof en daardoor val- en stootbestendig. Door een speciale UV-resistance coating zal dit meubel niet verkleuren. Het leuke aan deze bijzettafel is dat u het naast bijzettafel, ook als zitmeubel kunt gebruiken. Het is bestand tegen ..
€ 59.95
Pure Ease Adam bijzettafel fuchsia - Maat 30
Pure Ease Adam bijzettafel fuchsia Deze Pure Ease Adam is de mannelijke uitvoering van de Pure Ease collectie. Deze mooie design bijzettafel is fantastisch te combineren met zijn vrouwelijke soortgenoot: Pure Ease Eve. Het bijzettafeltje is gemaakt van een hard kunststof en daardoor val- en stootbestendig. Door een speciale UV-resistance coating zal dit meubel niet verkleuren. Het leuke aan deze bijzettafel is dat u het naast bijzettafel, ook als zitmeubel kunt gebruiken. Het is bestand tegen ee..
€ 59.95
Pure Ease Adam bijzettafel mint - Maat 30
Pure Ease Adam bijzettafel mint Deze Pure Ease Adam is de mannelijke uitvoering van de Pure Ease collectie. Deze mooie design bijzettafel is fantastisch te combineren met zijn vrouwelijke soortgenoot: Pure Ease Eve. Het bijzettafeltje is gemaakt van een hard kunststof en daardoor val- en stootbestendig. Door een speciale UV-resistance coating zal dit meubel niet verkleuren. Het leuke aan deze bijzettafel is dat u het naast bijzettafel, ook als zitmeubel kunt gebruiken. Het is bestand tegen een g..
€ 59.95