Wie is Yoursurprise.be

yoursurprise

YourSurprise.com is een online cadeaushop met meer dan 1000 persoonlijke cadeaus, sinds 2005 online. Hier vind je uniek cadeau's, persoonlijk met naam, tekst, logo of foto. Originele cadeaus, snelle levering, betaalbare topkwaliteit, een gebruiksvriendelijke website en een ongekende klantenservice kenmerken YourSurprise.com.

Bestel je boven de €50 dan betaal je geen verzendkosten en elk cadeau wordt verzonden met een gratis en leuk cadeaukaartje.

Inmiddels is YourSurprise.com actief met websites in Duitsland, België, Frankrijk, Nederland en Engeland en bezorgen zij cadeau's bij zowel particulieren als bedrijven. In 2014, 2013 en 2009 heeft YourSurprise.com de Thuiswinkel Award gewonnen voor beste cadeau webwinkel, een niet onverdienstelijke prestatie waar ze erg trots op zijn!

Laat een prachtig boeket bloemen bezorgen!


Bloemen bezorgen
Wil jij iemand feliciteren, bedanken of heb je iets goed te maken? Laat dan een prachtig boeket bloemen bezorgen! In ons ruime assortiment vind je altijd een geschikt boeket voor elke gelegenheid. Onze exclusieve boeketten worden direct vanaf de veiling verstuurd en dus altijd dagvers geleverd!

Bloemen bezorgen doen we in heel België, op een adres naar keuze. En wanneer je voor 12:00 uur besteld, wordt jouw boeket dezelfde dag nog verzonden! Maar als je de bloemen juist op een andere datum wilt laten bezorgen, kan dat natuurlijk ook.

De bloemen worden inclusief handige vaas en in een luxe cadeaudoos geleverd. Zo wordt de ontvanger echt verrast en kunnen de bloemen meteen neergezet worden. Op het gratis cadeaukaartje kun je bovendien ook nog een persoonlijke boodschap kwijt.