Wie is Aveve

horta

Aveve is een groepering van 216 winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. AVEVE plus is de nieuwe benaming voor hun grote AVEVE winkels. Want er zijn grote en kleine winkels.

AVEVE biedt je een uitgebreid gamma en deskundig advies voor:
* verzorging van gazon en tuin
* voeding en verzorging van dieren
* alles om thuis te bakken
* potterie

AVEVE plus biedt eveneens:
* tuinmeubelen, barbecues en gazonmaaiers
* planten


Overzicht van 216 Aveve tuincentra


Aveve A.C.Cuppens-Vanherck is een tuincentrum in Grote-Brogel. Bij Aveve A.C.Cuppens-Vanherck vindt u een uitgebreid ass..
Kaulillerweg 17, 3990 Grote-Brogel, België
Meer info
Aveve Adams BVBA is een tuincentrum in Herselt. Bij Aveve Adams BVBA vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelat..
Aarschotsesteenweg 14, 2230 Herselt, België
Meer info
Aveve Aerts Romain is een tuincentrum in Lummen. Bij Aveve Aerts Romain vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gere..
Meldertsebaan 36, 3560 Lummen, België
Meer info
Aveve Agro & Tuin Verbraeken is een tuincentrum in Beveren. Bij Aveve Agro & Tuin Verbraeken vindt u een uitgebreid asso..
Zillebeek 110, 9120 Beveren, België
Meer info
Aveve Agro Oost bvba is een tuincentrum in Eksaarde. Bij Aveve Agro Oost bvba vindt u een uitgebreid assortiment van tui..
Oosteindeken 36, 9160 Eksaarde, België
Meer info
Aveve Agro Tuin Herenthout BVBA is een tuincentrum in Herenthout. Bij Aveve Agro Tuin Herenthout BVBA vindt u een uitgeb..
Cardijnlaan 21, 2270 Herenthout, België
Meer info

Bezoek ons en ontdek een groot aanbod van tuin-, dier- en bakbenodigdheden, profiteer van onze scherpe promo's en deskun..
Neerhovenstraat 31/1, 3670 Gruitrode, België
Meer info
Aveve Ancobel is een tuincentrum in Belsele. Bij Aveve Ancobel vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde ..
Kleemstraat 28, 9111 Belsele, België
Meer info
Aveve Bellings-Paque is een tuincentrum in Bommershoven. Bij Aveve Bellings-Paque vindt u een uitgebreid assortiment van..
Tongersesteenweg 391, 3840 Bommershoven, België
Meer info
Aveve Bertier Hugo is een tuincentrum in Elverdinge. Bij Aveve Bertier Hugo vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ..
Gasthuisstraat 9, 8906 Elverdinge, België
Meer info
Aveve Bervan BVBA Bernard Vanneste is een tuincentrum in Ingelmunster. Bij Aveve Bervan BVBA Bernard Vanneste vindt u ee..
Oostrozebekestraat 225, 8770 Ingelmunster, België
Meer info
Aveve Brovee BVBA is een tuincentrum in Hoevenen. Bij Aveve Brovee BVBA vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gere..
Ettenhoven 69, 2940 Hoevenen, België
Meer info
Bij AVEVE Kris Marguillier vindt u alles om uw tuin in topvorm te houden...
Vliegveldlaan 50, 3800 Brustem, België
Meer info
TC VANDEPOEL MIEKE is een tuincentrum in Bunsbeek. Bij TC VANDEPOEL MIEKE vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ge..
Bunsbeekdorp 15A, 3380 Bunsbeek, België
Meer info
Aveve Burggraeve-Maes is een tuincentrum in Knokke-Heist. Bij Aveve Burggraeve-Maes vindt u een uitgebreid assortiment v..
Sluisstraat 42, 8300 Knokke-Heist, België
Meer info