Wie is Aveve

horta

Aveve is een groepering van 216 winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. AVEVE plus is de nieuwe benaming voor hun grote AVEVE winkels. Want er zijn grote en kleine winkels.

AVEVE biedt je een uitgebreid gamma en deskundig advies voor:
* verzorging van gazon en tuin
* voeding en verzorging van dieren
* alles om thuis te bakken
* potterie

AVEVE plus biedt eveneens:
* tuinmeubelen, barbecues en gazonmaaiers
* planten


Overzicht van 216 Aveve tuincentra


Aveve Moorkens Paul is een tuincentrum in Gierle. Bij Aveve Moorkens Paul vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ge..
Brulens 2, 2275 Gierle, België
Meer info
Aveve Moorkens Paul is een tuincentrum in Tielen. Bij Aveve Moorkens Paul vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ge..
Hoek 34, 2460 Tielen, België
Meer info
Aveve Mulders NV is een tuincentrum in Opoeteren. Bij Aveve Mulders NV vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerel..
Dilserweg 7, 3680 Opoeteren, België
Meer info
Aveve Muylaert Nick is een tuincentrum in Kluisbergen. Bij Aveve Muylaert Nick vindt u een uitgebreid assortiment van tu..
Molenstraat 116, 9690 Kluisbergen, België
Meer info
Aveve Nagels Tina is een tuincentrum in Geetbets. Bij Aveve Nagels Tina vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gere..
Glabbeekstraat 85, 3450 Geetbets, België
Meer info
Aveve Norbert Goossens is een tuincentrum in Houtvenne. Bij Aveve Norbert Goossens vindt u een uitgebreid assortiment va..
Hoekske 2, 2235 Houtvenne, België
Meer info

Aveve Obin Yves is een tuincentrum in Wervik. Bij Aveve Obin Yves vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateer..
Kruisekestraat 232, 8940 Wervik, België
Meer info
Aveve Opsommer BVBA is een tuincentrum in Vlamertinge. Bij Aveve Opsommer BVBA vindt u een uitgebreid assortiment van tu..
Dikkebusseweg 304, 8908 Vlamertinge, België
Meer info
Aveve Opwijk is een tuincentrum in Opwijk. Bij Aveve Opwijk vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde pro..
Steenweg op Vilvoorde 468, 1745 Opwijk, België
Meer info
Aveve Oudenaarde is een tuincentrum in Oudenaarde. Bij Aveve Oudenaarde vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gere..
Simon de Paepestraat 26, 9700 Oudenaarde, België
Meer info
Aveve Paesen Marc is een tuincentrum in Meeuwen. Bij Aveve Paesen Marc vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerel..
Genits 8, 3670 Meeuwen, België
Meer info
Aveve Pascale de Smaele is een tuincentrum in Merelbeke. Bij Aveve Pascale de Smaele vindt u een uitgebreid assortiment ..
St. Elooistraat 15, 9820 Merelbeke, België
Meer info
Aveve Patrick Verduyn is een tuincentrum in Esen. Bij Aveve Patrick Verduyn vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ..
Esenweg 198, 8600 Esen, België
Meer info
Aveve Paul Peeters is een tuincentrum in Lille. Bij Aveve Paul Peeters vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerel..
Balsakker 85, 2275 Lille, België
Meer info
Aveve Paul Vierstraete is een tuincentrum in Lichtervelde. Bij Aveve Paul Vierstraete vindt u een uitgebreid assortiment..
Beverenstraat 135, 8810 Lichtervelde, België
Meer info