Wie is Aveve

horta

Aveve is een groepering van 216 winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. AVEVE plus is de nieuwe benaming voor hun grote AVEVE winkels. Want er zijn grote en kleine winkels.

AVEVE biedt je een uitgebreid gamma en deskundig advies voor:
* verzorging van gazon en tuin
* voeding en verzorging van dieren
* alles om thuis te bakken
* potterie

AVEVE plus biedt eveneens:
* tuinmeubelen, barbecues en gazonmaaiers
* planten


Overzicht van 216 Aveve tuincentra


Aveve Paumen is een tuincentrum in Maaseik. Bij Aveve Paumen vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde pr..
Weertersteenweg 209, 3680 Maaseik, België
Meer info
Aveve Peter Willems is een tuincentrum in Herentals. Bij Aveve Peter Willems vindt u een uitgebreid assortiment van tuin..
Poederleeseweg 28, 2200 Herentals, België
Meer info
Pharman BVBA is een tuincentrum in Schoten. Bij Pharman BVBA vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde pr..
Paalstraat 321, 2900 Schoten, België
Meer info
Aveve Philippaerts is een tuincentrum in Alken. Bij Aveve Philippaerts vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerel..
Industrieterrein Kolmen 1102, 3570 Alken, België
Meer info
Aveve Plantefeve BVBA is een tuincentrum in Wijtschate. Bij Aveve Plantefeve BVBA vindt u een uitgebreid assortiment van..
Rijselstraat 60, 8953 Wijtschate, België
Meer info
Aveve Plovijt Christiaan is een tuincentrum in Zomergem. Bij Aveve Plovijt Christiaan vindt u een uitgebreid assortiment..
Schauwbroekstraat 3, 9930 Zomergem, België
Meer info

Aveve Polet Dirk is een tuincentrum in Rollegem. Bij Aveve Polet Dirk vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerela..
Schreiboomstraat 1, 8510 Rollegem, België
Meer info
Aveve Pollentier Marc is een tuincentrum in Kortemark. Bij Aveve Pollentier Marc vindt u een uitgebreid assortiment van ..
Ichtegemstraat 113, 8610 Kortemark, België
Meer info
Aveve Quarem Johny is een tuincentrum in Nieuwerkerken. Bij Aveve Quarem Johny vindt u een uitgebreid assortiment van tu..
Daalstraat 4, 3850 Binderveld, België
Meer info
Aveve Quintelier Tuin & Hobby is een tuincentrum in Dendermonde. Bij Aveve Quintelier Tuin & Hobby vindt u een uitgebrei..
Heirbaan 269, 9220 Dendermonde, België
Meer info
Aveve Ramaekers Robert is een tuincentrum in Hoeselt. Bij Aveve Ramaekers Robert vindt u een uitgebreid assortiment van ..
Wierookstraat 8B 3, 3730 Hoeselt, België
Meer info
Aveve Renilde Roels is een tuincentrum in Lede. Bij Aveve Renilde Roels vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gere..
Katstraat 29, 9340 Lede, België
Meer info
Aveve Riemst is een tuincentrum in Riemst. Bij Aveve Riemst vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde pro..
Tongersesteenweg 41, 3770 Riemst, België
Meer info
Aveve Rik Verbrugge is een tuincentrum in Aarsele. Bij Aveve Rik Verbrugge vindt u een uitgebreid assortiment van tuin g..
Hogenhovestraat 12, 8700 Aarsele, België
Meer info
Aveve Rotselaar is een tuincentrum in Rotselaar. Bij Aveve Rotselaar vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelat..
Stationsstraat 162, 3110 Rotselaar, België
Meer info