Wie is Aveve

horta

Aveve is een groepering van 216 winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. AVEVE plus is de nieuwe benaming voor hun grote AVEVE winkels. Want er zijn grote en kleine winkels.

AVEVE biedt je een uitgebreid gamma en deskundig advies voor:
* verzorging van gazon en tuin
* voeding en verzorging van dieren
* alles om thuis te bakken
* potterie

AVEVE plus biedt eveneens:
* tuinmeubelen, barbecues en gazonmaaiers
* planten


Overzicht van 216 Aveve tuincentra


Aveve BVBA Davy Verbraeken is een tuincentrum in Roeselare. Bij Aveve BVBA Davy Verbraeken vindt u een uitgebreid assort..
Rotsestraat 3, 8800 Roeselare, België
Meer info
Aveve BVBA Donkers P en E is een tuincentrum in Essen. Bij Aveve BVBA Donkers P en E vindt u een uitgebreid assortiment ..
Spijker 33, 2910 Essen, België
Meer info
Aveve Carine Bekaert is een tuincentrum in Ertvelde. Bij Aveve Carine Bekaert vindt u een uitgebreid assortiment van tui..
Kroonstraat 49, 9940 Ertvelde, België
Meer info
Aveve Casier Mark is een tuincentrum in Baasrode. Bij Aveve Casier Mark vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gere..
Rosstraat 80, 9200 Baasrode, België
Meer info
Aveve Chris Rommelaere is een tuincentrum in Ruddervoorde. Bij Aveve Chris Rommelaere vindt u een uitgebreid assortiment..
Sijslostraat 89, 8020 Ruddervoorde, België
Meer info
Aveve Christiaan Lataire is een tuincentrum in Knesselare. Bij Aveve Christiaan Lataire vindt u een uitgebreid assortime..
Hoekestraat 86, 9910 Knesselare, België
Meer info

Aveve Christophe Dhuyvetter is een tuincentrum in Kruishoutem. Bij Aveve Christophe Dhuyvetter vindt u een uitgebreid as..
Nazarethsedorpweg 9, 9770 Kruishoutem, België
Meer info
Aveve City Antwerpen is een tuincentrum in Antwerpen. Bij Aveve City Antwerpen vindt u een uitgebreid assortiment van tu..
Nationalestraat 132, 2000 Antwerpen, België
Meer info
Aveve City Leuven is een tuincentrum in Leuven. Bij Aveve City Leuven vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerela..
Diestestraat 243, 3000 Leuven, België
Meer info
Aveve Claes is een tuincentrum in Scherpenheuvel. Bij Aveve Claes vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateer..
Mannenberg 129, 3270 Scherpenheuvel, België
Meer info
Aveve Cobbaert Dominique is een tuincentrum in Zedelgem. Bij Aveve Cobbaert Dominique vindt u een uitgebreid assortiment..
Brugsestraat 148, 8210 Zedelgem, België
Meer info
Aveve Colman & van Damme bvba is een tuincentrum in Zele. Bij Aveve Colman & van Damme bvba vindt u een uitgebreid assor..
Moerstraat 8 a, 9240 Zele, België
Meer info
Aveve Commers Willem is een tuincentrum in Zemst. Bij Aveve Commers Willem vindt u een uitgebreid assortiment van tuin g..
Vennestraat 47, 1980 Zemst, België
Meer info
Aveve Cuyvers Henri is een tuincentrum in Neerpelt. Bij Aveve Cuyvers Henri vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ..
Olmenstraat 40, 3910 Neerpelt, België
Meer info
Aveve Dams Alfons is een tuincentrum in Geel ten Aart. Bij Aveve Dams Alfons vindt u een uitgebreid assortiment van tuin..
Blokstraat 23, 2440 Geel, België
Meer info