Wie is Aveve

horta

Aveve is een groepering van 216 winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. AVEVE plus is de nieuwe benaming voor hun grote AVEVE winkels. Want er zijn grote en kleine winkels.

AVEVE biedt je een uitgebreid gamma en deskundig advies voor:
* verzorging van gazon en tuin
* voeding en verzorging van dieren
* alles om thuis te bakken
* potterie

AVEVE plus biedt eveneens:
* tuinmeubelen, barbecues en gazonmaaiers
* planten


Overzicht van 216 Aveve tuincentra


Aveve Rudi Boghaert is een tuincentrum in Lochristi. Bij Aveve Rudi Boghaert vindt u een uitgebreid assortiment van tuin..
Dekenijstraat 31, 9080 Lochristi, België
Meer info
Aveve Scheers Filip is een tuincentrum in Wolvertem. Bij Aveve Scheers Filip vindt u een uitgebreid assortiment van tuin..
Drijpikkelstraat 53, 1861 Wolvertem, België
Meer info
Aveve Schuurmans Stefan is een tuincentrum in Hamont. Bij Aveve Schuurmans Stefan vindt u een uitgebreid assortiment van..
Bosstraat 96, 3930 Hamont, België
Meer info
Aveve Sessier jean-Marie is een tuincentrum in Wulpen. Bij Aveve Sessier jean-Marie vindt u een uitgebreid assortiment v..
Kortestraat 1, 8670 Wulpen, België
Meer info
Aveve Sevens Raf is een tuincentrum in Overpelt. Bij Aveve Sevens Raf vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerela..
Breugelweg 46, 3900 Overpelt, België
Meer info
Aveve Sint-Andries is een tuincentrum in Sint Andries Brugge. Bij Aveve Sint-Andries vindt u een uitgebreid assortiment ..
Gistelsesteenweg 305, 8200 Sint-Andries, België
Meer info

Aveve Stevens Rudi is een tuincentrum in Sint-Katelijne-Waver. Bij Aveve Stevens Rudi vindt u een uitgebreid assortiment..
Mussepi 24, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België
Meer info
Aveve Stijn Gadeyne is een tuincentrum in Handzame. Bij Aveve Stijn Gadeyne vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ..
Groenestraat 9, 8610 Handzame, België
Meer info
Bij Tuincentrum Thielemans vindt u als particuliere tuinder, dierenliefhebber, hobbybakker of decoratiehobbyist 2.300m²..
Monnikstraat 26, 3128 Baal, België
Meer info
Aveve Tom & Melissa is een tuincentrum in Lubbeek. Bij Aveve Tom & Melissa vindt u een uitgebreid assortiment van tuin g..
Staatsbaan 43, 3210 Lubbeek, België
Meer info
Aveve Johan Vanraes is een tuincentrum in Varsenare. Bij Aveve Johan Vanraes vindt u een uitgebreid assortiment van tuin..
Oude Dorpsweg 82, 8490 Varsenare, België
Meer info
Aveve Tuincentrum Aalst is een tuincentrum in Aalst. Bij Aveve Tuincentrum Aalst vindt u een uitgebreid assortiment van ..
Gentsesteenweg 440, 9300 Aalst, België
Meer info
Aveve Tuincentrum Bornem is een tuincentrum in Bornem. Bij Aveve Tuincentrum Bornem vindt u een uitgebreid assortiment v..
Lodderstraat 6, 2880 Bornem, België
Meer info
Aveve Tuincentrum Edegem is een tuincentrum in Edegem. Bij Aveve Tuincentrum Edegem vindt u een uitgebreid assortiment v..
Prins Boudewijnlaan 160, 2650 Edegem, België
Meer info
Aveve Tuincentrum Geel is een tuincentrum in Geel. Bij Aveve Tuincentrum Geel vindt u een uitgebreid assortiment van tui..
Grotesteenweg 1A, 2440 Geel, België
Meer info