Wie is Aveve

horta

Aveve is een groepering van 216 winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. AVEVE plus is de nieuwe benaming voor hun grote AVEVE winkels. Want er zijn grote en kleine winkels.

AVEVE biedt je een uitgebreid gamma en deskundig advies voor:
* verzorging van gazon en tuin
* voeding en verzorging van dieren
* alles om thuis te bakken
* potterie

AVEVE plus biedt eveneens:
* tuinmeubelen, barbecues en gazonmaaiers
* planten


Overzicht van 216 Aveve tuincentra


Aveve Van Eynde Marcel is een tuincentrum in Sint-Gillis-Waas. Bij Aveve Van Eynde Marcel vindt u een uitgebreid assorti..
Blokstraat 101, 9170 Sint-Gillis-Waas, België
Meer info
Aveve van Gastel - Renders bvba is een tuincentrum in Sint-Lenaarts. Bij Aveve van Gastel - Renders bvba vindt u een uit..
Hoogstraatsebaan 128b, 2960 Sint-Lenaarts, België
Meer info
Aveve Van Hoorebeke is een tuincentrum in Lovendegem. Bij Aveve Van Hoorebeke vindt u een uitgebreid assortiment van tui..
Lobrug , 9920 Lovendegem, België
Meer info
Aveve Van Hooydonck Herman is een tuincentrum in Kalmthout. Bij Aveve Van Hooydonck Herman vindt u een uitgebreid assort..
Jos Tilborghsstraat 13, 2920 Kalmthout, België
Meer info
Aveve Van Oevelen-Meeusen is een tuincentrum in Kalmthout. Bij Aveve Van Oevelen-Meeusen vindt u een uitgebreid assortim..
Brasschaatsteenweg 65, 2920 Kalmthout, België
Meer info
Aveve van Schepdael BVBA is een tuincentrum in Pepingen. Bij Aveve van Schepdael BVBA vindt u een uitgebreid assortiment..
Boekhoutstraat 20, 1670 Pepingen, België
Meer info

Aveve Vandamme is een tuincentrum in Torhout. Bij Aveve Vandamme vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerd..
Bruggestraat 105, 8820 Torhout, België
Meer info
Aveve Vande Waerde Michel is een tuincentrum in Bocholt. Bij Aveve Vande Waerde Michel vindt u een uitgebreid assortimen..
Breeerweg 38, 3950 Bocholt, België
Meer info
Aveve Kris Vanden Berghe is een tuincentrum in Lokeren. Bij Aveve Kris Vanden Berghe vindt u een uitgebreid assortiment ..
Braamstraat 2, 9160 Lokeren, België
Meer info
Vandijck Agrarisch Centrum, gesticht in '93, is sinds jaar en dag bekend in Noord-Limburg als partner voor de Land- en T..
Bomerstraat 45, 3990 Peer, België
Meer info
Aveve Vangheluwe Jan is een tuincentrum in Klerken. Bij Aveve Vangheluwe Jan vindt u een uitgebreid assortiment van tuin..
Stokstraat 68, 8650 Klerken, België
Meer info
Aveve Vangrimde Rene is een tuincentrum in Melkwezer (Linter). Bij Aveve Vangrimde Rene vindt u een uitgebreid assortime..
Zilverstraat 3, 3350 Linter, België
Meer info
Aveve waregem beschikt over alle mogelijke producten om van uw tuin een droomtuin te maken. Moestuin, siertuin of gazon,..
Roterijstraat 242, 8793 Sint-Eloois-Vijve, België
Meer info
Aveve Vanvuchelen is een tuincentrum in Halen. Bij Aveve Vanvuchelen vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelat..
Liebroekstraat 63, 3545 Halen, België
Meer info
Aveve Vekemans en Zonen BVBA is een tuincentrum in Itegem. Bij Aveve Vekemans en Zonen BVBA vindt u een uitgebreid assor..
Isschotweg 248, 2222 Itegem, België
Meer info