Wie is Aveve

horta

Aveve is een groepering van 216 winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. AVEVE plus is de nieuwe benaming voor hun grote AVEVE winkels. Want er zijn grote en kleine winkels.

AVEVE biedt je een uitgebreid gamma en deskundig advies voor:
* verzorging van gazon en tuin
* voeding en verzorging van dieren
* alles om thuis te bakken
* potterie

AVEVE plus biedt eveneens:
* tuinmeubelen, barbecues en gazonmaaiers
* planten


Overzicht van 216 Aveve tuincentra


Aveve de Wolf Clairy & Steven bvba is een tuincentrum in Brakel. Bij Aveve de Wolf Clairy & Steven bvba vindt u een uitg..
Industrielaan 9, 9660 Brakel, België
Meer info
Aveve Debruyne Jozef is een tuincentrum in Woesten. Bij Aveve Debruyne Jozef vindt u een uitgebreid assortiment van tuin..
Wulvestraat 17, 8640 Woesten, België
Meer info
Aveve Deinze is een tuincentrum in Deinze. Bij Aveve Deinze vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde pro..
Gentsesteenweg 126, 9800 Deinze, België
Meer info
Aveve Deman Marc is een tuincentrum in Mannekensvere. Bij Aveve Deman Marc vindt u een uitgebreid assortiment van tuin g..
Bruggesteenweg 113, 8433 Mannekensvere, België
Meer info
Aveve Depouvre Ignace is een tuincentrum in Langemark. Bij Aveve Depouvre Ignace vindt u een uitgebreid assortiment van ..
Boezingestraat 37, 8920 Langemark, België
Meer info
Aveve Depreitere is een tuincentrum in Koekelare. Bij Aveve Depreitere vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerel..
Stalpaertstraat 2, 8680 Koekelare, België
Meer info

Aveve Deschaumes Stefaan is een tuincentrum in Ronse. Bij Aveve Deschaumes Stefaan vindt u een uitgebreid assortiment va..
Elzeelsesteenweg 167, 9600 Ronse, België
Meer info
Aveve De Schutter is een tuincentrum in Dessel. Bij Aveve De Schutter vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerela..
Kwademeer 27, 2480 Dessel, België
Meer info
Aveve Dewulf Agro is een tuincentrum in Lendelede. Bij Aveve Dewulf Agro vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ger..
Winkelsestraat 150, 8860 Lendelede, België
Meer info
Aveve Diest is een tuincentrum in Diest. Bij Aveve Diest vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde produc..
Leuvensesteenweg 88, 3290 Diest, België
Meer info
Aveve Dilbeek is een tuincentrum in Dilbeek. Bij Aveve Dilbeek vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde ..
Ninoofsesteenweg 491, 1700 Dilbeek, België
Meer info
Aveve Dirk Notebaert is een tuincentrum in Scheldewindeke. Bij Aveve Dirk Notebaert vindt u een uitgebreid assortiment v..
Peperstraat 19, 9860 Scheldewindeke, België
Meer info
Aveve Dirk Thienpont is een tuincentrum in De Pinte. Bij Aveve Dirk Thienpont vindt u een uitgebreid assortiment van tui..
Klossestraat 55, 9840 De Pinte, België
Meer info
Aveve Dirk van de Velde is een tuincentrum in Meigem. Bij Aveve Dirk van de Velde vindt u een uitgebreid assortiment van..
Wildonkenstraat 9, 9800 Meigem, België
Meer info
In deze Aveve Plus vindt u naast het uitgebreide gamma tuingerief en dierenvoeding, ook een groot assortiment bloemen, p..
Mariakerksesteenweg 283, 9031 Drongen, België
Meer info