Wie is Aveve

horta

Aveve is een groepering van 216 winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. AVEVE plus is de nieuwe benaming voor hun grote AVEVE winkels. Want er zijn grote en kleine winkels.

AVEVE biedt je een uitgebreid gamma en deskundig advies voor:
* verzorging van gazon en tuin
* voeding en verzorging van dieren
* alles om thuis te bakken
* potterie

AVEVE plus biedt eveneens:
* tuinmeubelen, barbecues en gazonmaaiers
* planten


Overzicht van 216 Aveve tuincentra


Aveve Hugo Vercammen is een tuincentrum in Sinaai-Waas. Bij Aveve Hugo Vercammen vindt u een uitgebreid assortiment van ..
Edgard Tinelstraat 105, 9112 Sinaai-Waas, België
Meer info
Aveve Ieper is een tuincentrum in Ieper. Bij Aveve Ieper vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde produc..
Maarschalk Haiglaan 120, 8900 Ieper, België
Meer info
Aveve Jacobs Lydia is een tuincentrum in Arendonk. Bij Aveve Jacobs Lydia vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ge..
Roobeek 42, 2370 Arendonk, België
Meer info
Aveve Johan Gyssels is een tuincentrum in Waarschoot. Bij Aveve Johan Gyssels vindt u een uitgebreid assortiment van tui..
Oostmoer 79, 9950 Waarschoot, België
Meer info
Aveve Joris BVBA is een tuincentrum in Millen boven Aalst. Bij Aveve Joris BVBA vindt u een uitgebreid assortiment van t..
Smidstraat 14, 3891 Gingelom, België
Meer info
Aveve Jos Stassen is een tuincentrum in Millen. Bij Aveve Jos Stassen vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerela..
Genendries 28, 3770 Millen, België
Meer info

Aveve Jos Vanlaer is een tuincentrum in Vertrijk. Bij Aveve Jos Vanlaer vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gere..
stationsstraat 59, 3370 Vertrijk, België
Meer info
Aveve Jozef van de Vijver is een tuincentrum in Temse. Bij Aveve Jozef van de Vijver vindt u een uitgebreid assortiment ..
Krijgsbaan 30, 9140 Temse, België
Meer info
Aveve Konings Kris is een tuincentrum in Zonhoven. Bij Aveve Konings Kris vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ge..
Donkweg 56, 3520 Zonhoven, België
Meer info
Aveve Kortrijk is een tuincentrum in Kortrijk. Bij Aveve Kortrijk vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateer..
Gentsesteenweg 220C, 8500 Kortrijk, België
Meer info
Aveve Kox-Brans is een tuincentrum in Lommel. Bij Aveve Kox-Brans vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateer..
Kruisstraat 38, 3920 Lommel, België
Meer info
Aveve Lagneau Richard is een tuincentrum in Sint-Genesius-Rode. Bij Aveve Lagneau Richard vindt u een uitgebreid assorti..
Steenweg naar Halle 169, 1640 Sint-Genesius-Rode, België
Meer info
Aveve Lannoo Daniel is een tuincentrum in Wielsbeke. Bij Aveve Lannoo Daniel vindt u een uitgebreid assortiment van tuin..
Pannenstraat 6A, 8710 Wielsbeke, België
Meer info
AVEVE Zwevegem, het tuincentrum van Steven & Sandy Lateur is uw regionale partner voor alle producten en advies voor uw ..
Ellestraat 27, 8550 Zwevegem, België
Meer info
Aveve Legrand Remi is een tuincentrum in Geluveld. Bij Aveve Legrand Remi vindt u een uitgebreid assortiment van tuin ge..
Zandvoordestraat 22, 8980 Geluveld, België
Meer info