Wie is Horta

horta

Horta is een groepering van 35 onafhankelijke winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. Naast deze beide belangrijkste groepen ziet men ook de afdeling decoratie o.a. Kerst en bloemschikken een belangrijke plaats innemen.

Door samenwerking streven zij naar een optimalisatie op verschillende vlakken. Eén van de belangrijkste punten hierbij is de uitwisseling van hun jarenlange ervaring. Hun advies is dan ook de beste oplossing voor Uw probleem. Hun service moet en zal voor U steeds een aangename verrassing zijn en blijven.

Het doel van een Horta lid moet er in bestaan de consumenten een zo hoog mogelijk tevredenheidsgevoel mee te geven na een bezoek of een contact met hun winkel.


Overzicht van 35 Horta winkels


Horta Baarle Hertog is een tuincentrum in Baarle Hertog. Bij Horta Baarle Hertog vindt u een uitgebreid assortiment van ..
Pastoor De Katerstraat 31A, 2387 Baarle Hertog, België
Meer info
De Pape is een tuincentrum in Bassevelde. Bij Horta Bassevelde vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde ..
Dorp 142, 9968 Bassevelde, België
Meer info
Devlieghere is een tuincentrum in Beveren-Waas. Bij Horta Beveren-Waas vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerel..
Pareinpark 7, 9120 Beveren-Waas, België
Meer info
Plettinckx is een tuincentrum in Bornem. Bij Horta Bornem vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde produ..
Klein Mechelen 35, 2880 Bornem, België
Meer info
Horta Borsbeek is een tuincentrum in Borsbeek. Bij Horta Borsbeek vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateer..
Herentalsebaan 259, 2150 Borsbeek, België
Meer info
groep De Winter is een tuincentrum in Brasschaat. Bij Horta Brasschaat vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerel..
Miksebaan 195, 2930 Brasschaat, België
Meer info

De Kinder bvba is een tuincentrum in Buggenhout. Bij Horta Buggenhout vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerela..
Stenenmolenstraat 9, 9255 Buggenhout, België
Meer info
Dendauw is een tuincentrum in Kuurne. Bij Horta Kuurne vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde producte..
Brugsesteenweg 432, 8520 Kuurne, België
Meer info
TC Verstreken is een tuincentrum in Diest. Bij Horta Diest vindt u een uitgebreid assortiment van tuin gerelateerde prod..
Tessenderloseweg 84, 3290 Diest, België
Meer info
HORTA Goltstein-Craemers BVBA is een familiebedrijf dat al 60 jaar uw partner voor tuin en dier is!..
Burgemeester Henrylaan 7, 3650 Dilsen-Stokkem, België
Meer info