• bloemen online bezorgen

Online Bloemen

Over Online-bloemen

Online-bloemen is gelanceerd in september 2014 en is ondertussen uitgegroeid tot de grootste portal waar consumenten op zoek gaan naar hun lokale tuincentrum of bloemenwinkel.


Met meer dan 200.000 bezoekers per jaar kunnen wij u garanderen dat online-bloemen méér bezoek naar de bloemenwinkels en tuincentra leidt!


Online-bloemen werkt ook samen met de grootste online bloemen- en plantenwinkels, zodat u deze op een eenvoudige wijze met elkaar kan vergelijken en de beste deal doen.

Voor bedrijven

Volgens bijna één op de vijf ondernemers klopt de informatie niet die er online over hun bedrijf staat. En dat terwijl het overgrote deel van de consumenten in ons land hun informatie over bedrijven via het internet zoekt. Ondernemers willen dan ook meer controle over de online beeldvorming van hun bedrijf.
Tegenwoordig zoeken veel mensen eerst online als ze informatie zoeken over een bedrijf of ondernemer. En negentig procent laat gevonden informatie meewegen bij hun keuze voor een bedrijf. Maar die informatie is vaak verouderd, incompleet of foutief, zo blijkt. En dat heeft natuurlijk weer gevolgen, iets waar ondernemers zich bewust moet van worden. Daarvoor dient deze site. Bekijk onze pakketten, trainingen en diensten.


Online-bloemen is een initiatief van SmartOnData (Puurs, Antwerpen) en biedt de gegevens van bijna alle bloemenwinkels en tuincentra in Vlaanderen en het Brussels Gewest.