Overzicht tuincentra

Bent u op zoek naar een tuincentrum dan bent u op de juiste site. Wij hebben 410 tuincentra in onze gids opgenomen.

Aveve tuincentra

aveve

AVEVE is marktleider in de toelevering aan de Belgische land- en tuinbouw en heeft de grootste winkelketen voor tuin, dier en bakplezier.

AVEVE Retail wenst de deskundigheid van de Groep AVEVE als marktleider in de professionele land- en tuinbouw aan te wenden om ook toonaangevend te worden in de sector van de tuincentra met een assortiment kwaliteitsproducten voor tuin, dier en thuisbakken. Deze know-how vertaalt zich in het samenstellen van een kwaliteitsassortiment en zeer deskundig advies aan de klant.
Meer info..

Horta tuincentra

horta

Horta is een groepering van 35 onafhankelijke tuincentra met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. Naast deze beide belangrijkste groepen ziet men ook de afdeling decoratie o.a. Kerst en bloemschikken een belangrijke plaats innemen.
Meer info..

Walter Van Gastel tuincentra

horta

Met veel enthousiasme startte Walter Van Gastel destijds met de verkoop van bloemen en planten. In de loop der jaren, werden daar een aantal passies en segmenten aan toegevoegd. De tuin en de charme van het buitenleven, druppelt immers vandaag bij vele gezinnen, de woonruimtes in. Terwijl de relaxte loungesfeer van binnen, moeiteloos naar de tuin doorgetrokken wordt. Ontdek wat Walter Van Gastel u allemaal te bieden heeft!
Meer info..

Intratuin tuincentra

intratuin

Intratuin heeft 59 vestigingen, waarvan 54 in Nederland en 5 in België. Intratuin heeft een heel persoonlijke uitstraling. Alle vestigingen kenmerken zich door een warme en uitnodigende sfeer.

Tegelijkertijd is Intratuin een professionele en dynamische organisatie, met een duidelijke ambitie: toonaangevend en gedreven marktleider zijn én blijven.
Meer info..

Eurotuin tuincentra

horta

Eurotuin is met vier winkels en ruim 40 enthousiaste medewerkers een klantgedreven tuincentrum in Deinze, Merelbeke, Roeselare en Ophasselt.
Bij Eurotuin bent u aan het juiste adres als u ideeën nodig heeft voor een bepaald seizoen. De tuincentra onderscheiden zich met seizoensideeën voor huis en tuin, binnen een groene omgeving.
Meer info..

Vijver en Tuincentra Pelckmans

horta

Vijver en Tuincentra Pelckmans heeft 3 vestigingen, namelijk in Turnhout, Rijkevorsel en Lommel. Bij de tuincentra van Pelckmans kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw tuin en huis naar eigen smaak in te richten. Wij bieden u een breed assortiment voor buiten en binnen. Daarnaast is Pelckmans een specialist op het gebied van vijvers en woondecoratie.
Meer info..

Groen Expert Tuincentra

horta

De verschillende tuincentra die werken onder de naam Groen Expert zijn allen onafhankelijke en zelfstandige ondernemers die op onder meer promotioneel gebied samenwerken.

Elk tuincentrum dat werkt onder de naam Groen Expert staat standaard voor een uitgebreid en hoogstaand assortiment planten.
Meer info..